10

Feriesøndagshygge

Jeg har det ikke fra fremmede, det med at strikke i lyntempo. Se bare mor, som hun kan…

Søndag har været hyggedag omkring langbordet. Vi har strikket, drukket te, spist små kager og søde mandler og jeg har opdateret mor på alt det, som Oline og Gergely oplever i disse dage.

Jeg har også installeret og instrueret, så mor nu er klar til at modtage opkald via skype, når vi rejser i næste uge. Vi testede det og det fungerede perfekt. At snuppe sådan en samtale på iPad er helt igennem genialt, for man kan jo tage modtageren med på rundtur i omgivelserne med et snuptag, så jeg regner med, at jeg skal have mor med på toscansk markvandring i den kommende uge. Nå, måske ikke, men klædt på til snak er hun i hvert fald nu.

Jeg har også siddet i en solplet på bænken og strikket. Det var dejligt. Meget dejligt.

Du vil sikkert også kunne lide