2

En torsdag fuld af tempo

Vi er landet efter en noget hektisk dag. Sådan en dag, som rummer overraskelse efter overraskelse. Jeg har haft en af de dage, hvor jeg knapt nåede at sluge den første overraskelse, før den anden stod og bankede på, så der har været fart på, men jeg nåede det, jeg skulle og Oline siger det samme, så der er vel håb endnu.

Det tog os ikke lang tid at vende haven, for vi trængte begge to til lidt frisk luft efter en lang dag inden døre. Oline trængte også til lidt koldt og forfriskende.

Hun var ikke den eneste…

Oskar havde det vist på samme måde.

Om lidt er det tid at starte aftensmaden op. En gryderet. Sådan en, som passer sig selv. Det er lige, hvad jeg kan finde overskud til. I dag bliver rutine mere end eksperiment, men sådan er de fleste hverdage nok for mange af os. Bagefter håber jeg, at der er tid til at lave ingenting og måske en god film. Uden overraskelser eller afbrydelser ;-)

Du vil sikkert også kunne lide