13

Udskifter du også vinter med sommer eller husker du bare at nyde Grundlovsdag?

Hvad får du så sådan en skøn, solrig Grundlovsdag til at gå med, Liselotte? Sidder du ude i solen og nyder din mand? Hygger I jer med et glas kold vin, lidt snak og en middagslur, fordi I kan? Slapper I af og laver ingenting? Nyder I, at huset er jeres? Helt alene. Nå ikke!

Næ, for jeg har ladet mig begrave under et projekt, som har været længe undervejs. Klædeskabet! Monsteret! Det sted hvor fra ikke mange kommer helskindet tilbage. Der hvor vi tager livline på, inden vi trænger ind. Stedet, hvor alting forsvinder.

Jeg er godt i gang. Jeg har foreløbig fyldt to sække. Tøjet kommer i udbud blandt veninderne og resten gives til glæde for de, som jeg ikke nødvendigvis kender, men som trænger.

Klædeskabet, en gyser...

Jeg mangler stadig en del, men jeg er ved at være igennem det, der tager længst tid. Vinter er udskiftet med sommer og det hele er sorteret undervejs. Jeg har genfundet ting, jeg helt havde glemt og jeg glæder mig egentlig til at tage livtag med sommeren nu :-)

Du vil sikkert også kunne lide