12

Trivialiteter eller hvordan her ligner en beduinlejr i Afrikas hede ørken

Virkeligheden er, at der skal vaskes igennem, når man returnerer fra en lang, dejlig sommerferie. Således også i dag, hvor der er vasket igennem og nu tørres på rekordtid i den skønne, varme og meget danske sommer.

Normalt tørres der ikke her og på det vis. Slet ikke. Faktisk er vasketøjet ikke synligt, når jeg normalt er i gang, men adgangen til mit tørrehjørne er blokeret af et mindre byggeri, der har været i gang her på matriklen. Heldigvis er der en tagrende på det byggeri…

Store Vaskedag

Prøv lige at spørg om ikke jeg synes, at det er fantastisk at komme hjem til den fedeste udendørslivsplateau? Det er bare SÅ ufatteligt, at det her er mit sted og jeg elsker, at jeg har sådan en udeplet.

Jeg har slet ikke brugt den i dag. Jeg har siddet indenfor. Jeg har vasket, ryddet op og væk, snakket og hygget med mor og min søde, lille familie og jeg har sådan bare trisset rundt og kørt lidt endnu, som man gør, når man kom hjem i morges og stadig ikke har sovet særlig meget. Jeg elsker den fornemmelse af post-europa-tour og jeg nyder den, fordi jeg har tiden til det.

Livet er godt.

Du vil sikkert også kunne lide