5

Søndagstur i Hammer Bakker

Søndag blev spadseretur i Hammer Bakker med en flok skønne kolleger. Vi fik blå himmel, sol og frisk luft. Lige hvad man trænger til efter mange dage med gråt, vådt og småtrist vintervejr …

Søndagstur i Hammer Bakker

Vi gik ikke langt, men langt nok til, at vi fik røde kinder og appetit på kaffen og småkagerne efterfølgende.

Vi mødte børnefamilier, som havde tændt bål ved de fine lejrpladser, der er så mange af i skovområdet. Nogle lavede S’mores mens andre skulle til at riste pølser og det var inspirerende for de af os, som har små børn. Der blev åbnet op for idéer til de kommende weekender, kunne jeg høre.

Hammer Bakker

Solen var på vej ned, da vi vandrede de sidste meter mod bilerne. Dagene går stærkt på denne årstid, men vi havde nydt lyset og luften, mens det var der.

Vi var overhalet mere end én gang af entusiastiske mountain-bikere. Jeg skal love for, at den idé har fået en renæssance. Cykelbukser har nu aldrig gjort noget godt for maskuliniteten er jeg nødt til at indrømme, at der var bred enighed om der på stien.

Hammer Bakker

Vi endte hjemme hos Anne-Dorte, som bor med Hammer Bakker i baghaven, det heldige asen. Her hyggede vi nogle timer, inde vi alle måtte vende hjem til virkeligheden, som er mandag morgen og starten på en ny arbejdsuge. Det er bare lidt lettere at tage hul på den, når den er smugstartet søndag med skønne timer i det allerdejligste selskab.

Du vil sikkert også kunne lide