23

Kashmir Cardigan #4

Der har været travlt på lageret i dag. Vi har pakket masser af garn og vi sender materialer til Kashmir Cardigan af sted i et imponerende omfang. Det er bare så dejligt, at I også er begejstrede for den model, for den er utrolig flot og jeg elsker mine to, så jeg forstår sagtens, at Kirsten, Lisette og jeg ikke er de eneste, som har gang i at strikke den jakke. Jeg tror endda, at jeg kommer til at starte på en Kashmir Cardigan #4 på et tidspunkt.

Jeg har talt med en del kunder i dag, som gerne ville have råd omkring farver, fordi vi nu efterhånden har sendt så mange garnpakker af sted med de basis-farver, jeg valgte at strikke den første i, at der er udsolgt i bundfarven. Hvornår kommer den igen?, lyder det og mange af jer spørger, om der er et alternativ og der er heldigvis altid et alternativ og der er altid masser af muligheder, hvis man tør :-)

Kashmir #4

Nogle af farverne her på billedet er ikke lager lige nu, men er farver hentet i min garnhylde. Måske kan du i din garnhylde finde starten på en helt anden Kashmir, hvis du kigger efter :-)

Jeg vil gerne kommer med nogle farveforslag her. Måske kan de hjælpe dig i gang med at tænke i andre farver, for det handler mest af alt om at beslutte, om din Kashmir Cardigan skal have et lyst eller mørkt udtryk.

Hvis du er til den lyse udgave, kan du strikke en neutral Kashmir med f.eks. Blackhill Højlandsuld i farverne Stubmark, Rullesten, Pandekage eller Havregrød som gode eksempler på bundfarve. De kan strikkes sammen med Blackhill Kid Mohair Silk i farven Rosa eller Kit for et neutralt resultat og begge farver mohair kan sagtens bruges til alle ovennævnte farver.

Efterfølgende skal du så vælge 6 x 100 gram Blackhill Højlandsuld i nogle af de farver, du kan lide. Det er disse seks farver, der giver dig striber og toner din Kashmir i lige akkurat den retning, du kan lide. Her kan du med fordel tænke i yndlings-farve, for det er den vej, jeg vil opfordre dig til at gå. Kan du lide blå, er det naturligvis blå toner, du skal vælge, for at få et blåt udtryk og er det grønne, kan du bevæge dig den vej. Mange af os har sikkert et lille lager, så smut indenom det først, for lige at tjekke, om du ikke har nogle af stribefarverne allerede og bare skal supplere med en farve eller tre.

Kashmir #4

Nogle af farverne her på billedet er ikke lager lige nu, men er farver hentet i min garnhylde. Måske kan du i din garnhylde finde starten på en helt anden Kashmir, hvis du kigger efter :-)

Min Kashmir Cardigan #2 er jo mørk. Sort er bundfarven. Her kan du – for samme effekt – brede dig ud over eksempelvis Lakrids, Antracit, Bly eller Sorten Muld som forslag til bundfarven. De kan strikkes sammen med Blackhill Kid Mohair Silk i farverne Sort, Brun eller Mellemgrå og også disse farver kan mikses på kryds og tværs.

Her skal du også efterfølgende vælge 6 x 100 gram Blackhill Højlandsuld i nogle af de farver, du kan lide, og denne gang skal du tænke på, at du ønsker et mørkt udtryk, så dine farver skal ligge i mellem- eller mørke toner. Måske har du nogle af dem stående på hylden og husk igen, at det er altid godt at tænke i yndlings-farver, så du får et resultat, du bliver glad for.

I både den mørke og den lyse udgave kan du sagtens vælge, at bundfarven ikke skal være så neutral endda. Det bestemmer du heldigvis! Måske er din yndlings-farve Skumbanan, Nattehimmel, Sødsuppe eller Loden. Så lad ikke konformiteten stoppe dig. Strik den med en bundfarve, du holder af. Det kan blive fantastisk.

Jeg håber, at jeg har givet dig mod på at vælge bredere og måske bare meget mere i din ånd, for man skal gerne lade sig inspirere, men aldrig lade sig diktere, så vælg med hjertet. Jeg er sikker på, at du vælger helt rigtigt for dig ♥

PS – vi har højlandsuld på vej og der kommer flere farver i løbet af en uges tid, hvis du kan vente. Blandt andet kommer Havregrød, som minder meget om Løkken Strand, som er den, jeg har anvendt i min første udgave.

Du vil sikkert også kunne lide