18

Hov, det er jo allerede i den kommende uge, at kufferten får udetid …

Det går ikke for stærkt i dag heller. Jeg er træt til benet og jeg orker faktisk ikke meget andet end stille sysler, så det passer mig fint, at der ikke er andet på programmet. Jeg spiser sent og nemt. Jeg kravler gennem papirer, bøger og andet på skrivebordet, mens jeg forsøger at finde hoved og hale.

Så sender jeg Oline ud af døren. Den samme vej sender jeg Kenneth. Så er der stille. Det nyder jeg med en kop kaffe og et blad. Bagefter tager jeg en stak fotos, redigerer dem og overvejer, om jeg ikke burde smutte ud under bruseren. Jeg gør det ikke. I stedet falder jeg i et magasin med gode idéer.

Søndagssysler

Pludselig husker jeg, at det er allerede i den kommende uge, jeg drager et lille, kort smut udenlands. Jeg tænker, at jeg hellere må tjekke, at jeg har booket hotelværelser.

KuffertenDet har jeg. Heldigvis er der styr på det og nu er der bestilt morgenmad også. Måske for anden gang, fordi jeg blev usikker på, om det stadig var med i prisen. Vi får se, når vi får regningen ved indgangen af næste uge. I hvert fald behøver ingen sulte nu, inden vi forlader hotellet for at suge til os.

Jeg tænker, at jeg hellere må huske, at denne uge er tæt pakket med arbejde og temmelig begrænset fritid, så der skal vist dryp-pakkes. Det er jeg faktisk også vældig god til. Jeg finder lidt frem hver dag og på den måde ender jeg med at have styr på det. Kufferten må findes frem. Jeg har taget feriedage, så jeg kan komme med Garnudsalg, for det er naturligvis dem, der skal af sted. Kenneth, Kirsten og Lisette – og mig altså, sagde den heldige hund.

Vi skal til messe i Köln. Håndarbejdsmesse. The International Trade Fair for Creative Handcrafts and Hobbies. Så bliver det ikke finere og det er sjovt og inspirerende og kæmpestort. Sidste år var Kaffe Fassett æresgæsten. I år er det Arne & Carlos, kan jeg se. Det skal nok blive sjovt, er jeg sikker på.

Det var første gang for mit vedkommende, da vi sidste år landede ved messecenteret i Köln, men for Kenneth var det kun en gentagelse. Han er kommet der i forbindelse med store mode-messer, da han var i den branche for år tilbage, så han kendte alle smutvejene. Jeg kendte ingenting og der gik heller ikke mere end ti minutter, så var jeg omtrent faret vild. Heldigvis fik Kenneth fundet mig, så jeg slap for at måtte efterlyse ham.

Vi har allerede hjemme aftalt, hvad vi kigger efter og vi kommer egentlig for at blive inspireret og måske bekræftet i nogle af de idéer, vi har med hjemmefra.

Sidste år tog vi hjem med kufferten fuld af gode idéer. Nogle af dem har vi allerede virkeliggjort. Andre ligger og modner en tid endnu. Måske er der nye at tage med hjem i år og jeg er helt sikker på, at det bliver fantastisk at have Kirsten og Lisette med. De er meget inspirerende selskab, gode til at se muligheder og altid klar til at byde ind med forslag og idéer. Vi er meget heldige med dem :-)

Vi satser på, at der bliver tid til lidt sightseeing også. Vi vil gerne, at der bliver tid til en smut ind til midtbyen. Måske er vi for optimistiske, men sådan er vi skruet sammen og vi plejer at lykkes med det meste, så jeg satser bestemt på, at se Kölner Dom igen. Den tog næsten pusten fra mig sidste gang. Den er enorm. Virkelig!

Der er søndags-åbent i butikkerne i Köln i næste weekend. Det synes jeg er ret fantastisk. Jeg siger det bare og så var det den der kuffert og passene, jeg kom fra :-)

Du vil sikkert også kunne lide