9

Lørdag er bare sådan helt i orden, når nu jeg ikke kom af sted til Holland…

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Lørdag er radio, strik, lidt skitser og mange planer. Lørdag er drømme, dejlige mennesker og lyst til lakridsmandler. Lørdag er også at have ingen planer og alligevel tusinde af dem, som forsvinder mellem fingrene på os, mens vi sidder stille ved siden af hinanden og dyrker de fantasier, som tegner fremtiden.

Lørdag er mig, der klar til at hoppe i bilen og køre mod Holland, fordi jeg vil dufte blomstermarkerne. Lørdag er også mig, som kapitulerer og i stedet planlægger at være voksen og vaske tøj, støvsuge og måske bage et brød.

Lørdag er sofajagt. Lørdag er at finde ud af, at selvom vi er ens er vi også forskellige. Lørdag er at opdage, at vi kan finde en sofa, som går an på både den ene og den anden side af bordet.

Lørdag er, at Oline endelig står op og er glad og klar til at hygge og gider og nyder. Lørdag er at være taknemmelig over, at der er familie, som trives og elsker og er der for hinanden. Lørdag er, at vi skal glæde os til påskemiddag hos mor. Lørdag er dejlig.

Du vil sikkert også kunne lide