10

Trukket i pit

Jeg fik en dag, som endte med at vende helt forkert. En dag, hvor albuen larmede, men jeg på trods alligevel fik arbejdet mig gennem de fleste af mine forpligtelser.

Nu er jeg trukket i pit, mens jeg samler kræfter til et helt specielt stykke arbejde i næste uge. Tidligere i dag var vi to ud af tre kolleger, der var til de indledende øvelser og for at sikre, at jeg kan holde til opgaven, må jeg give min albue mest mulig ro. Det betyder, at jeg ikke tolker mere denne uge. Det betyder også, at jeg ikke kommer til at sidde meget ved computeren. Mine opdateringer herinde er nok ikke dem, der trækker flest tænder ud. Jeg kan snildt sidde stille og betjene mig af tastatur, men at arbejde med en mus går lige i albuen, så den slags er også indstillet for en tid, ligesom strikken sikkert må hvile, for at sikre, at albuen holder, som den skal.

Laneway

Jeg er i gang med Laneway af Veera Välimäki. Ulla bar sin i forrige weekend, hvor vi var så heldige at nyde godt af hendes gode hjælp i forbindelse med Garnudsalgs Åbent Hus-arrangement. Jeg forelskede mig lidt i den tunika-kjoleinspirerede model med den finurlige og skæve facon – ligesom mig ;-)

Laneway

Jeg strikker den i Tweed Me Please. To tråde sammen med Pacalina og ind imellem udskiftet med en rest råhvid silke, jeg havde stående på hylden.

Den bliver noget så lækker. Let, smuk og så er den tillige med rigtig sjov at strikke, fordi jeg hele tiden har lyst til at se, hvordan den falder, jo længere og mere skæv forstykket bliver. Nu må den hvile eller i hvert fald må strikketiden begrænses, så jeg hele tiden har styr på albuen og det ikke udvikler sig yderligere. Lige nu står den nemlig kun og larmer og er ikke for alvor i udbrud. Det skal blive ved med at være sådan, hvis du spørger mig.

PS – jeg ved godt, hvad der hjælper på min albue. Jeg har været her før. Lige nu er det ro og absolut ingen anstrengelse, så det prøver jeg at efterleve :-)

Du vil sikkert også kunne lide

10 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  31. maj 2014 at 09:12

  Den er så smuk, den følgetråd. Jeg købte den uden at vide, hvad den skulle følge…
  Nu har den gennem et stykke tid fulgt en “gammel” khakifarvet tweed Højlandsuld (mener jeg, at det er) og endelig er “Slægtningen” hoppet af pindene.
  Jeg skal nok sende et foto ;0)
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Svar
  Helle A
  28. maj 2014 at 13:59

  Hej Lise-Lotte

  Øv med din albue. Har selv lige været der og blev rigtig godt hjulpet af kranio sakralterapi – ja det er ikke kun på kraniet det
  kan bruges – 2 behandlinger og min albue var ok igen – det er et forsøg værd.

  Det er små rolige bevægelser – du ikke mærker – fantastisk

 • Avatar
  Svar
  Susanne K
  28. maj 2014 at 10:22

  Rigtig god bedring med albuen – håber du får lov at være med til fredagsåbent alligevel :-) Det bliver jo heldigvis ikke værre af at snakke. Jeg glæder mig til at kigge forbi og vælge garn til min Laneway.

 • Avatar
  Svar
  Frau Putz
  28. maj 2014 at 09:26

  Uh ja… Den der Laneway er da (også) lige røget på min want to do-liste på Ravelry. Elsker tunikaer – og mon ikke jeg kan finde et eller andet brugbart garn på mit helt private Garnudsalg hjemme på matriklen? Ellers ved jeg jo, hvor I holder til med ekstra forsyninger… ;-)

  Jeg håber Kr. Himmelfartsferien og dit “pit stop” (skal udtales med italiensk accent som i Pixars “Cars”) gør underværker for din albue.

  KH Karina

 • Avatar
  Svar
  Helle K.
  27. maj 2014 at 22:21

  Rigtig god bedring med din albue :) Jeg er også vild med Laneway, men jeg tør slet ikke gå i gang med sådan et stort stykke strik.

 • Avatar
  Svar
  Helle
  27. maj 2014 at 22:07

  Hun er snild, hende Veera.

 • Avatar
  Svar
  Anne D
  27. maj 2014 at 20:36

  Rigtig god bedring med albuen. Godt at du ved, hvad der virker :)
  Jeg forelskede mig også lidt i Laneway, da jeg så den på Ulla. Jeg har besluttet at den må være mit første projekt i den nye uld/bomuld, som jeg derfor spændt venter på :)

 • Avatar
  Svar
  Anne Holtegård
  27. maj 2014 at 20:03

  Det, med at holde sig i ro, er en svær disciplin! God bedring a.s.a.p.
  Spændende sammensætning…. Jeg bliver lidt skæv, når jeg kigger på billederne af Laneway. Men på Ulla så den godt ud! Veera har nogle finurlige design.

 • Avatar
  Svar
  Karin Paasch Karmisholt
  27. maj 2014 at 19:45

  Rigtig god bedring med din albue :-) Jeg er også helt vild med Laneway´en – især fordi den vil klæde en buttet pige som mig :-) Så den er sat på “to-do-listen” :-)

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  27. maj 2014 at 18:53

  Rigtig god bedring til dig, kender det alt for godt, det er så svært at holde sig i ro. Så vil jeg nyde billedet af dit dejlige strik, det må også blive det næste jeg skal lave.

 • Byd gerne ind