17

Fra farveprøver til et hav af farver

Torsdag var min eneste dags-opgave en visit ved lægen, for at snakke lidt om den nære fremtid i forhold til albuer og skuldre. Jeg fik lidt smertestillende med hjem og er sygemeldt frem til sommerferie-start, som ligger om en uge. Efter sommerferien må jeg igen vurdere på fysikken, for at beslutte, om vi skal sætte gang i et behandlingsforløb eller om smerterne er aftaget og forsvundet, som ferien er skredet frem og bevægeapparatet har fået ro. Jeg håber naturligvis det sidste.

Efter besøget hos lægen, fik jeg lov at komme på visit nede hos Garnudsalg og der var kommet lidt garn…

Så kom der lidt garn!

Det var længe ventet og der var mere end én dernede, der gik rundt med bredt smil også selvom udsigten var, at det hele skulle ind på lagerhylderne. Alle tog frisk fra og i løbet af forbavsende kort tid, havde de det hele under tag. Den nye Uld/Bomuld var endelig kommet; Blackhill CottonWool og det var mere end almindeligt spændende at være med til at pakke kasserne op, for vi er startet helt forfra med ny leverandør og har igen selv skulle komponere farver.

Farverne sendte vi af sted for mange måneder siden. Små farveprøver, som skulle danne basis for den første sommer-kollektion, vi ville præsentere her i juni og nok sendte de farveprøver retur, men små brudstykker af en farve er langt fra det samme, som et helt hav af en farve, så vi kunne slet ikke vente med at få pakket farverne ud for alvor.

Vi blev heldigvis ikke spor skuffede…

Blackhill CottonWool

Fredag hyggede jeg mig stille og roligt hjemme, da min chef skrev, at hun regnede med, at vi ville mødes nede hos Garnudsalg over middag, hvor hun skulle forbi efter forsyninger. Jeg snuppede et par piller, smuttede under bruseren og skyndte mig derned, for jeg holder meget af min chef og jeg ville i hvert fald ikke glippe de grin, vi plejer at kunne akkumulere. I går var ingen undtagelse.

Jeg er SÅ glad for i dag, at jeg kom af sted. Det blev en hyggelig dag og vel lavede jeg ikke noget, men jeg glemte næsten, at jeg har ondt og jeg hyggede mig stort med alle de skønne mennesker, der kiggede forbi i løbet af dagen. Jeg kunne brygge kaffe med venstre hånd og ingen opdagede vist, at det var venstrehåndsarbejde, så helt tosset var det da ikke og så var jeg da for øvrigt også rigtig god til at prøve-sidde stolene omkring langbordet dernede og nogen skal jo gøre det, ikke?

PS – jeg bliver lige stille igen, for det der med at sidde ved et tastatur, det er altså ikke rigtig godt, men jeg vender tilbage :-)

Du vil sikkert også kunne lide