9

Den første dag i dette fine år; totusindeogfemten

Æg

Den første dag i dette fine år; totusindeogfemten, har været langsom, hyggelig og rolig. Sofaen er vores bedste ven. Vi ser Top Gear. Det er et af vores yndlingsprogrammer. Sådan er det bare.

Vi skal også spise Boston Fried Eggs. Det er også en af vores yndlinge. Jeff fra Greenville, Alabama har introduceret det for os engang for længe siden, da jeg havde været i gang med en turnering i Age of Empire og trængte til nye kræfter, inden jeg skulle fortsætte med min tyske makker. Jeg tog det meget alvorligt. Jeg havde det i hvert fald sjovt.

Boston Fried Eggs er herre-mad. Ikke sundt, men vidunderlig mad på en første januar. Vi får de godt kål-pølser fra slagteren ved siden af. Vi udhuler en skive godt brød, smørsteger den på panden, til den er sprød på begge sider og slår til sidst et æg ud i hullet. Når ægget er fast, er gudespisen klar. Det er jeg også.

Du vil sikkert også kunne lide