7

Så landede en stak håndarbejdsmagasiner

Research

Så landede en stak håndarbejdsmagasiner på mit bord til gennemsyn. Vi henter inspiration mange steder fra og ét af dem er de magasiner, som beskæftiger sig med håndarbejde indenfor mange forskellige genrer. Vi er måske mest fokuserede på strik og hækling, men vi prøver også at imødekomme ønsker fra f.eks. vores vævere. Denne gang er det dog mest de to andre håndarbejdsgenrer, der tilgodeses.

Research

Jeg ville ønske, at døgnet havde mange flere timer. Jeg sidder aldrig uden et håndarbejde mellem hænderne og alligevel når jeg ikke en brøkdel af det, jeg gerne ville nå. Sådan oplever de fleste af os sikkert livet. Det farer forbi som et højhastighedstog og man når knapt at trække vejret før endnu en uge er gået. Det kommer måske med alderen, det med tiden, der drøner afsted.

I aften vil jeg nyde, at jeg er på den anden side af en gastroskopi, uforklarlige smerter, angst og uro. I aften vil jeg læne mig tilbage i sofaen og være taknemmelig for, at jeg er sund og rask. Det er uden sammenligning noget af det vigtigste her i livet og så kan jeg jo krydre det med en af de nemme opgaver, der påhviler mig i job-sammenhæng; at trawle gennem en stak kulørte, inspirerende og spændende magasiner. Jeg kan da vist lige klare det :-)

Du vil sikkert også kunne lide