10

Søndag i december er at konstatere…

Søndag i december

Søndag i december er at konstatere, at vinduerne måske kunne have brugt en ekstra kærlig hånd og så ryste på hovedet, spise en pebernød og beslutte, at det vist hører til i kategorien pyt. Det er også, at finde ud af, at vi pludselig er i hus med samtlige julegaver. Søndag i december er en varmegivende curry, skoldhed te, julefilm og gaveindpakning. Søndag i december er så meget at tage tingene, som de kommer.

Søndag i december kan blive en aften på sofaen i nattøj og med lidt af alt det gode, julen byder på, indenfor rækkevidde. Den kan blive et langt, sent bad, sjov med Oskar og undren over, at Oline kan sove så længe. Søndag i december kan blive rigtig dejlig.

Søndag i december

Søndag i december skal være sådan én, som samler kræfter til de sidste par dages arbejde, inden vi skyder juleferien i gang. Vi har de sjoveste, hyggeligste og skønneste medarbejdere i Garnudsalg og vi er så heldige, at vi skal tilbringe de næste par dage med de fleste af dem, så vi får chancen for at ønske dem en rigtig glædelig jul.

Vi holder også åbent for gæster mandag og tirsdag. Fra klokken 10-15 kan man besøge Garnudsalg, finde inspiration til julens strikke- eller hækleprojekter og måske feber-redde den gave, man havde glemt. Vi hjælper med gavekort, bløde pakker og hårde pakker. Vi krøller bånd og vi serverer varmt at drikke og en lillekage on-the-side. Vi spiller julemusik, smiler og griner, hygger og glæder os til, at julen er her lige om et øjeblik.

Det bliver så dejligt, er jeg sikker på ♥

Du vil sikkert også kunne lide