11

Jeg planlægger at strikke Find Your Fade

Jeg har nydt en skøn fridag herhjemme. Alene. I hvert fald det meste af dagen, for godt nok har Oline studiedag og arbejder dermed hjemmefra, men det er jo netop også det, hun så gør, så jeg har spist frokost med hende og ellers ikke set mere til den studerende, for hun sidder inde hos sig selv og arbejder.

Jeg vasker tøj. Jeg rydder op. Jeg spiser salat og glemmer helt at drikke kaffe. Jeg strikker. Gud fri mig, hvor jeg strikker. I vildskab. Som var der gået ild i strikkepindene og jeg nyder det. Min strikke-mojo er vendt tilbage og jeg har så mange projekter på min to-do-liste, at jeg bliver helt forpustet.

Jeg har garn liggende til at strikke Weatherman. Jeg har slået op og er i gang med Ryðrauð og jeg glæder mig til at tage begge i brug, når jeg engang når i mål med dem, men de er bare så langt fra det eneste, jeg finder på at starte op. Jeg har strikket adskillige sjaler og siden i går aftes, har jeg strikket endnu et Pebble Beach. Det er i vaskemaskinen nu. Det skal blokkes og er så forhåbentlig tørt i morgen, så det kan komme med ned i Garnudsalg og repræsentere vores skønne Alegria fra Manos del Uruguay. Nej, det garn er IKKE lagt til salg i netbutikken endnu, men det kommer. Det kommer, så snart vi har tiden til det, for det tager lang tid at liste varer. Rigtig lang tid.

Man skulle tro, at jeg er færdig med at strikke sjaler nu, men det er jeg ikke. Det er sjalerne, der har vendt mit strikke-dødvande til en livlig strøm af idéer til alverdens små og store projekter, så jeg fortsætter.

Jeg har nydt en skøn fridag herhjemme. Alene. Jeg planlægger at strikke Find Your Fade - et skønt, flerfarvet sjal og jeg er i gang med at farvekoordinere.

Hvis du følger med blandt strikkere på Instagram, har du formentlig bemærket, at der i et stykke tid har været en hype omkring sjalet Find Your Fade. Det føles lidt som alle skal strikke det sjal – og nu også mig, kan jeg afsløre. Jeg har lige strikket Match and Move og jeg syntes virkelig, at det var sjovt at strikke. Konstruktionen på Find Your Fade ligner og så er det sjovt at strikke med mange farver. Sjovt. Jeg siger ikke, at jeg kommer til at slide det sjal op, men sjovt er det altså at strikke det, er jeg overbevist om.

Jeg har været nede omkring Garnudsalg. Jeg skulle simpelthen have garn til sjalet. Det kunne bare ikke vente. Jeg kunne mærke, at afslutningen på det fjerde Pebble Beach ville efterlade et savn efter endnu et sjal til samlingen, så jeg tog Oline under armen – hun trængte til frisk luft og en pause – og kørte ned i butikken.

Det var ikke nemt at vælge farver. Slet ikke. Først fik jeg lavet et med brun, grå og sort, men helt ærligt, så skal det altså ikke være sådan denne gang. Det kunne jeg hurtigt mærke. Her er alletiders chance for at lege med masser af farver, så sådan skulle det være og så startede legen med at kombinere på kryds og tværs.

Jeg var omkring pink/rødt/lilla og jeg nåede at finde et smukt blå/teal/mint/grønt af slagsen, inden jeg endelig lod hjertet bestemme og endte med denne samling farver. Det bliver helt sikkert sjovt at strikke. Om jeg kommer til at bruge det efterfølgende? Jeg tror det, men ellers vil det klæde Garnudsalg umådelig godt.

Jeg har brugt eftermiddagen på at vinde garn i brugsvenlige krydsnøgler. Om lidt bliver jeg nok nødt til at slå op …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide