8

Dobbelt op på solbriller

Jeg har levet i et limbo i en anseelig tid. Det har betydet, at der er ting, der er forsvundet længere og længere ned i det dyb, mit værelse endte som, da vi begyndte at få behov for at rømme værelser, for at renovere.

Der er endt kassevis af bøger, stole, enkelte fade og meget, meget andet nede i værelset, som egentlig startede ud med at være ryddeligt og rart og til sidst endte med at være skrækkeligt og rodet og endda så kedeligt at se på, at vi endte med at tape pap for døren. Gaffatape er nogen gange vores bedste ven.

Jeg endevendte værelset uden resultat

Dobbelt op på solbrillerMidt i al renoveringen kom så sommeren og med den også behovet for solbriller. Jeg har altid elsket solbriller og jeg har mange par, men der er kun et par, der virkelig dur, når jeg kører bil. Mine Jackie Ohh.

Modellen slutter tæt, holder generende sollys ude og sidder bare rart på mit ansigt, så de er klart mine yndlinge og jeg ledte desperat efter dem over en uges tid.

Jeg endevendte værelset uden resultat, for ingen steder dukkede de op. Jeg endevendte bilen. Jeg kiggede i Kenneths bil. Alle steder var jeg, men ingen steder var brillerne.

Til sidst var jeg så desperat, at jeg endte op med at bestille et nyt par, for leve uden kunne jeg altså ikke. Jeg HAR meget lysfølsomme øjne og det i kombination med min frustration over de forsvundne solbriller, fik mig snart overbevist om, at et nyt par måtte til. Irriterende måske, men væk var de jo …

Gæt hvad der skete forleden, da jeg flyttede de sidste ting fra min stol …

Nu har jeg så to par af de smukke Jackie Ohh. Havde jeg vidst, at solbrillerne skulle dukke op igen, da jeg flyttede de sidste ting fra den stol, jeg skulle bugsere op på det nye værelse, havde jeg bestilt disse i stedet. De er da for fede og så ville de supplere mine sorte Jackie Ohh helt perfekt.

Idiot, Liselotte!

PS – jeg satser jo stadig på en sommer med sol fra en skyfri himmel, sene sommeraftener og masser at bruge TO par Jackie Ohh til, ikke?

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide