7

Vi er landet i bjergene

Vi er landet i bjergene bag Cannes og Nice. Vi bor med udsigt til Le Bar-sur-Loup. Om aftenen har vi kig til byens tændte gadelygter, mens vi spiser friske salater og drikker iskold rosé.

Ingenting gøres nemt, når det er os, der gør det …

At nå hertil har ikke været uden udfordringer, for ingenting gøres tilsyneladende nemt, når man er os. Bedst er dog, at Kenneth fik en fartbøde. Kenneth, sagde jeg!

Ud over de 90 euro, han måtte betale på stedet, er han nu nede i Cannes, for at lægge hele vores ferieopsparing på et par nye bremser til Luftskibet, der pludselig og meget ubelejligt gav sig til at brokke og klage, da vi kørte ind over grænsen til Frankrig i torsdags.

Oh, skræk og rædsel

Vi har kørt med stor forsigtighed lige siden og du ville have grinet, hvis du havde været med i bilen, da vi kravlede her op, hvor jeg nu sidder med kig til pool og by ovre på den anden side af den lille dal. Skræk og rædsel stod malet i mit ansigt, for bremser skal bare virke, når man kravler rundt i Luftskib i noget, der kun egner sig til bjerggeder.

Vi er landet i bjergene

Kenneth går tur på Croisetten

Som sagt er Kenneth nede og gøre sig til på Croisetten. Jeg sidder bare her og prøver at trække vejret. Det er praktisk at gøre det, har jeg hørt og jeg har holdt det – altså vejret – siden torsdag.

Nu ved jeg, at bremserne bliver klaret og resten af turen fuld af skønne oplevelser.

Fik jeg i grunden sagt …

Fik jeg sagt, at her er 32 grader og helt utroligt og vanvittigt vidunderligt. Det er den rene og skære luksus og balsam på min sjæl. Livet er bare så godt og jeg så utroligt heldig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide