13

Jeg bliver glad hver eneste gang

Jeg bliver glad hver eneste gang, jeg træder indenfor. Hver gang tænker jeg, at nu er den lige ved at være der. Der mangler fortsat de rigtige lamper. Strikkelyset. Det helt rigtige på væggene.

Bortset fra de småting, er jeg lige ved at være der. Mit værelse. Akkurat, som jeg kan lide det. Akkurat … altså lige indtil Kenneth denne formiddag bragte mig min fødselsdagsgave før tid. Det er sådan med ham, at han altid ved, hvad jeg ønsker mig allermest i hele verden og altid før, jeg selv ved det. Altid! Jeg får bare verdens bedste gaver. Altid!

Nu står Nøglehullet og hilser på mig, når jeg træder ind i gangen og sætter kursen mod værelset.

Den er en del af min barndom og gør mig glad

Det gi’r et lille gib i mig, når jeg ser stolen. Den gør mig så utroligt glad. Den er ikke mindre end perfekt. Jeg sidder skønt i den og strikker. Jeg elsker, at den er en del af min barndom og derfor i sig selv bærer på glæde og dejlige minder og så elsker jeg mest af alt, at Kenneth – som altid – rammer fuldstændig plet med sin overraskelse til mig ♥

Jeg bliver glad hver eneste gang

En time med strikketøj og en god historie i ørerne

Jeg vidste præcis, hvor stolen skulle stå og den passer heldigvis perfekt ind i hjørnet. Nu mangler kun en væglampe af en slags og jeg er klar til de mørke vinter-eftermiddage, hvor jeg vender hjem efter arbejde og lige trænger til en time med strikketøj og en god historie i ørerne.

Jeg holder meget af at opholde mig på mit værelse/kontor. Her er en særlig fred og den dejligste udsigt ud på gårdspladsen og vores længe. Vi tændte lyset på huset i weekenden, så nu er det ganske særligt dejligt at sidde indenfor i skumringen med en kop te og god musik eller en lydbog, mens himlen mørkner udenfor.

Det er jo ved den tid, ved du …

Jeg strikker blandt andet på lidt julegaver. Jeg er ikke nået langt, men jeg lægger skumle planer og jeg er kun i hus med én foreløbig, men det er en god start og jeg er tilfreds. Der kommer flere til, når jeg målrettet går i gang :-)

Husmoderen, der vasker, men ikke kokkererer

Aftenens menu er friske, flåede rødspætter hentet på torvet. Ikke af mig, men af Kenneth. Jeg har vasket tøj og gør det stadig. Alt skal vaskes. jeg skal i bund. Der skal være nye forsyninger fra i morgen tidlig, så husmoderen har ikke fri endnu, men så længe den tjans inkluderer varm te og strikketøj, hører du ikke mig klage.

Jeg vasker, strikker, gynger og strikker lidt mere. Jeg drikker te. Jeg lytter til den dejligste musik.

Livet er godt og jeg er en heldig kartoffel ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide