2

Jeg har været standhaftig

Igen i dag er varmen påtrængende, men jeg har været standhaftig og lod mig næsten ikke aflede. Jeg arbejdede koncentreret med tekster.

Den slags kræver en skarp hjerne og jeg er vist der, hvor jeg har kapituleret. Varmen er insisterende på mit kontor og på trods af nedrullede persienner og åbne vinduer, er der ikke noget at gøre. Jeg kampsveder ved mindste bevægelse og kan mærke, at motivation og koncentration svinder for hvert eneste minut, der går i heden.

Jeg har dog andre opgaver, der kan klares uden de helt store armbevægelser og med færre krav til den kreative og årvågne hjerne. Det lyder som opgaver for mig ;-)

Jeg har været standhaftig

Jubelråb og skingre drengeskrig

Jeg overvejer, om jeg må opgive at arbejde på kontoret. Her er ingen luft. Ikke en vind rører sig og udenfor genlyder jubelråb og opfordringer til at skyde, for lige overfor ligger Gug Boldklub og der er sommerferie og derfor fodboldskole fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Jeg elsker sommer!

Jeg elsker, elsker, elsker sommer …

Jeg vil ikke ønske det anderledes. Overhovedet. Slet ikke. Bare klø på med det gode vejr. Jeg gider besværet til gengæld for alle glæderne. Altid.

I går aftes, da heden havde overtaget

I går aftes, da vi ikke længere kunne ånde indenfor og havde opbrugt have-kvoten, trængte jeg pludselig til at komme ud af matriklen. Vi endte med en smuk køretur gennem et sommerklædt Himmerland og mit hjerte rammes i den grad af jublende sommerglæde, når øjnene glider hen over noget som ovenstående. Bølgende kornmarker, gylden sol og ikke en sky, så langt øjet rækker. Det bliver da ikke dejligere.

Bil-træf og sommer-is

Vi sluttede aftenen af med en is ved ishytten i Lundby Krat. Der var bil-træf, så der var fede biler at tage i øjesyn, mens vi spiste hver vores store kræmmerhus. De smagte, så englene sang og var det ikke fordi, det havde været pinligt, havde jeg sagtens kunnet hente endnu en. Nu kørte vi i stedet hjem gennem søvnige småbyer og landskaber, der emmer af hed sommer. Gennem bakkede landskaber kom vi bagom alting og lige direkte ind i Gug.

Vi havde været væk en times tid. Det var alt. Det var også dejligt.

Jeg savner

Noget jeg savner fra mit gamle job, er køreturene gennem landskaberne på tværs af det nordlige Danmark. Jeg mangler af være i kontakt med årstidernes skiften. Mine øjne længes efter at blive fyldt op med bølgende bakker, flade strækninger, hede, skov og grøftekanter fyldt med lupiner.

Når det bliver for påtrængende et savn, stævner vi ud. Sådan var det i går aftes. I dag er jeg mæt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide