8

På visit i Haven i Hune – og så på en gråvejrsdag

På visit i Haven i Hune - og så på en gråvejrsdag

Det var en dag med gråvejr

Vi har været i Haven i Hune. For længe siden. Næsten. Det føles i hvert fald sådan. Det var en dag med gråvejr og hvem husker lige sådan en? Ikke mig, men virkeligheden er altså, at for et par uger siden, var der gråvejr en lørdag, hvor vi tog den helt store tur omkring Hune og omegn.

Vi var faktisk hele familien bestående af Kenneth, Oline, Mikael, mor, Annemette og Heidi… altså foruden mig, sagde hunden, afsted for at hygge igennem med først sandskulpturer og siden haveliv med masser af oplevelser begge steder.

Lidt barn er hun altså stadig, vores ellers så voksne datter og jeg elsker, at hun giver sig selv lov til at lege. Hendes mor er på samme måde ret glad for at fjolle, lege og have det sjovt.

Sikke en skøn oplevelse

Efter parken gik turen lidt hen ad vejen til Haven i Hune. Jeg havde glædet mig, for det er efterhånden mange år siden, jeg første gang sagde højt, at den ville jeg gerne se. Det skete så først nu, men sådan tager ønsker nogen gange tid om at gå i opfyldelse.

Vejret har jo været alt for godt

Jeg elskede haven. Mor havde glædet sig til at vise os haven og var lidt skuffet, fordi så meget forlængst var afblomstret, men vejret er jo alt for godt i Danmark i år. Ikke at det gjorde mig det mindste. Jeg fik en kæmpestor oplevelse ud af besøget i haven. Der er så meget at opdage og jeg elsker at gå på opdagelse.

Jeg fik en masse lyst til at gå hjem og skabe endnu flere rum i vores egen have, men så mindede jeg mig selv om den ed, Kenneth og jeg har svoret sammen. Enkelhed… enkelhed… og enkelhed. Minimalt at passe gør maksimalt at nyde, så vi downsizer alle steder. Også i antal pasnings-krævende elementer i haven. Det går godt.

Måske bare lige et lille espalier eller to …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide