14

Vi tog i sommerhuset i går

Vi tog i sommerhuset i går. Vi kunne ikke lade være og desuden forestår der også en større oprydningsopgave, inden vi for alvor kan komme i gang.

Der er gang i den store sortering

I går fik jeg sorteret i alt porcelæn. Alle skabe er kigget igennem og vi har sorteret og beslutte os for gem eller smid ud. Mest det sidste, for hjemme har vi bunker af porcelæn og andet køkkengrej, efter vi sorterede i bund. Vi smider det nu ikke ud, men laver en aftale med en mand, som gerne henter og siden sælger det videre. Det skal han være velkommen til, for meget fejler ingenting og kan sagtens bringe glæde i andre hjem.

Frokost i gården

Jeg havde pakket en kurv med alskens lækkerier og da tid var, satte vi os ude i den lille, lukkede gård, som blandt andet var en af mine forelskelser, da vi så huset første gang.

Der var vidunderligt at sidde. Der var varmt og stilheden gav næsten susen for ørerne. Det var SÅ dejligt.

Efter frokosten strikkede jeg lidt siddende i en gammel kurvestol, som godt kunne blive et yndlingssted for strik. Kenneth og Oskar skridtede lidt af den KÆMPESTORE grund af, inden de kom og meddelte mig, at nu skulle jeg pakke sammen.

Jeg var ikke meget for det, for der var utrolig dejligt at sidde, men stolen blev byttet ud med et dyp i Vesterhavet, så du hører mig ikke klage …

Vi tog i sommerhuset i går

Et perfekt hav, hvis du spørger mig

Vesterhavet var perfekt i går, hvis du spørger mig. Mange ville finde det en smule for vildt, men jeg elsker det, når det knurrer en smule.

Da vi kørte ad de smukke, smalle veje ind i landet mod Aalborgvej og Tjørnevang igen, fældede jeg en lille, diskret tåre af ren og uforfalsket lykke over at have sommerhus lige der, hvor en del af mit hjerte bor.

Hvem havde lige set det komme …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide