8

Januar viser tænder

Januar viser tænder. I Himmerland får vi både sne og frost, så Raketten protesterer og højlydt fortæller mig, at den er vant til varmere himmelstrøg. Batteriet dør, før jeg når at tælle til ti, men jeg ved det og er forberedt, så jeg lader op i nattens mulm og mørke. Tag den!

Det er ikke kun min bil, der protesterer. Min hud er gået i strejke og nægter at samarbejde. Den er tør og skriger konstant på mere fugt på trods af fugtmasker, fede cremer og masser af indvendig vanding. Intet gør den tilpas eller tilfreds, så jeg lever med, at den er tør og træt. Mit gode humør kan vel kompensere.

Januar viser tænder

Sol og plastikposer

Solen er nu alligevel kommet frem af sit skjul, men der er ingen generende varme derude. Smukt, men koldt, er Himmerland i dag. Jeg sidder indenfor og ser det og jeg sprætter plastikposer op og hænger dem i de nye vinduer, som STADIG mangler fuger, spartel og maling, så jeg endnu ikke er kommet det mindste på plads og da slet ikke med persienner. I morgen og torsdag lover de, at de gør det hele klar, så jeg endelig kan finde mine fødder igen. Jeg glæder mig.

Min udlængsel vokser i januar, når dagene er grå og ens. Så længes jeg mod eventyr. Jeg får lyst til at sætte mig bag rattet og køre sydover. I dag bliver turen kort. Den går hjem til Tjørnevang. Det er sådan set også fint med mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide