5

Dotted Rays #2

Endelig nåede jeg til det tidspunkt på dagen, hvor tiden er min og jeg kan læne mig tilbage med strikketøj, kaffe og en god podcast som underholdning.

Maske efter maske flyttes fra venstre til højre pind i et flow, der sænker hjerterytmen og giver ro indeni. Jeg kan mærke, hvordan hver eneste maske frigiver serotonin og pakker hele mig ind i et blødt fløjlstæppe af velbehag. Sådan er nogle masker. En maske er nemlig ikke bare en maske, men nogle er ganske enkelt kedelige, irriterende eller bare besværlige, mens andre udløser glæde, tilfredshed eller noget, der kunne forveksles med lykkefølelse.

Mit strikketøj i dag er et af dem, hvor det er nemt at finde det flow, der gør strik til meget mere end bare strik. Det tåler næsten sammenligning med meditation. I hvert fald opnår jeg en ro og glæde, der gør utrolig godt for mig.

Dotted Rays #2

Jeg er i gang med at strikke Dotted Rays

Jeg strikker Stephen West’s Dotted Rays for anden gang. Jeg nød det stort første gang, men fordi jeg valgte en vældig frisk grøn farve, er det ikke slidt. Det er ærgerligt, for det er det fedeste sjal, men farven bremser og forhindrer mig i at bruge det for alvor. Nu er jeg gået tilbage til rødderne så at sige. Velkommen til Fru Kedelig, som selvfølgelig har valgt at strikke i noget, der er sort/gråt/brunt; nemlig en smuk, håndfarvet garn fra Manos del Uruguay og købt ved GARNUDSALG.DK.

Jeg har til gengæld planer om at sprælle lidt på den afsluttende iCord. Jeg har længe haft et smukt fed håndfarvet garn fra Hedgehog Fibres, som vil gøre sig så godt lige akkurat på kanten af dette Dotted Rays.

Inspiration fra Ulla

Inspirationen er hentet hos Ulla, som havde et Dotted Rays på herop forleden. Jeg faldt pladask for det, så nu strikker jeg noget, der ligner en kopi. Jeg må heldigvis godt netop det og sjalet vil passe perfekt til min nye, sorte rulamsfrakke fra Tante Minni. Jeg elsker den frakke. Jeg har aldrig ejet en lækrere frakke og når foråret for alvor sætter ind og jeg må pakke den væk for denne sæson, bliver det en sorgens dag.

Ella og Berta er på vej

Om lidt ankommer Ella, så dagens tebrygning er nært forestående. Gid din dag må blive lige så god, som min allerede er :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide