10

European Streetmarket i Blokhus

Onsdag. Onsdag i sommerlandet. Onsdag med arbejde ind imellem alt det skønne, august kan byde på, når man husker at tage rigeligt med pauser midt i ugen.

Tørvejr, sol og European Streetmarket i Blokhus er nogle af ingredienserne.

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

… ja, vi har venindefrisure …

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket i Blokhus

European Streetmarket er vel et forsøg på at importere de markedsdage, vi kender fra f.eks. Frankrig og det lykkes bestemt til en vis grad. Stemningen var god tidligere i dag, da vi besøgte markedet og der var skønne varer fra alverdens hjørner af Europa.

Vi fandt blandt andet de lækreste kager, ost, pølser, oliven, fudge, chokolade, nougat, nødder og tørret frugt, pesto, italiensk kaffe, fransk sæbe, paella, , tørrede pølser, skinker og meget mere. Vi købte et bredt udvalg af alle lækkerierne og det er det, der skal udgøre aftensmaden om et øjeblik.

Til Pandrup efter livsnødvendigheder

Efter markedet kørte vi til Pandrup efter diverse fornødenheder. De indbefattede blandt andet et strygejern, et piskeris, en spiralskærer, en smuk dug, 2 lysestager, en myggeforskrækker og friskbagt brød til aftenens kulinariske perler. Vi handler bredt, når vi handler. Det meste fandt vi i Kop & Kande. De har før reddet en gråvejrsdag for os og så bringer det altid skønne minder at besøge butikken, for den ligger lige overfor butiks-lokalet, hvor vi underskrev papirerne på sommerhuset – som stadig ikke har fået noget navn. Det må snart komme til os, det navn.

Onsdag fik hurtigt ben at gå på

Vi er nået til aften. Timerne er fløjet forbi, men jeg har haft en skøn onsdag i sommerlandet. Jeg elsker, at vi lever sommeren heroppe og jeg nyder hvert et øjeblik. Taknemmeligheden over mit liv, er ikke svær at finde. Jeg er bare tilpas og glad. Tak for det ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide