2

Fredagsflittige forberedelser fra fru Weller

Fredagsflittige forberedelser foregår aktuelt på Tjørnevang, hvor jeg sidder med endnu en omgang øjenbetændelse. Denne gang har jeg langt om længe luret den. Og smidt mascaraen ud.

Dumme mig …

Det skulle ikke være svært at regne sammenhængen ud, når man gang efter gang giver sig selv øjenbetændelse, men det sammenholdt med, at jeg roterer mellem en del mascaraer gør, at der er gået temmelig lang tid, inden jeg regnede ud, at det temmelig sikkert er den ene mascara, jeg bruger, der giver mig øjenbetændelsen om og om igen.

Nu er den skrottet og en ny er indkøbt. Sådan skal det jo heller ikke være.

Fredagsflittige forberedelser fra fru Weller

Jeg skriver på et nyhedsbrev

Jeg er i gang med at forfatte et nyhedsbrev. Det er forberedt allerede i går, så det tager ikke lang tid.

Jeg tager mig også tid til at nyde udsigten til solen udenfor. I morgen er det slut. Så vender regnen tilbage, så mens solen skinner, nyder jeg at energien får en tak opad.

Fredagsflittige forberedelser fra fru Weller

Jeg strikker lidt ind imellem

Min computer havde en del opdateringer liggende, så ind imellem installerer jeg lidt. Det betyder lidt ventetid, så den bruger jeg til at strikke.

Jeg har absolut INTET held med mit strik for øjeblikket. 2020 er forbandet, når det kommer til mit strik, som hele tiden viser sig at være i udu. Enten er det for stort eller for lille. Mønsterstrikken er der fejl i. Ærmer og krop er delt skævt, og jeg opdager det først, når jeg har strikket et godt stykke o.s.v.

Nu parkerer jeg vist alt strik til mig for en tid. I stedet prøver jeg at finde små ting eller simple ting at strikke. Det gør ikke så meget, for jeg mangler intet og små ting belaster ikke min dårlige skulder så meget, at jeg ikke kan strikke.

Fredagsflittige forberedelser fra fru Weller

Klassikere til de små

Jeg strikker på nogle af mine små klassikere; modeller jeg tager frem igen og igen. En del af dem er små uldne veste og jeg strikker som regel de samme modeller, fordi de bare virker.

De mest afholdte er to modeller fra fordums tider. Den ene er Babyundertrøje fra Askeladen. Den har jeg strikket utallige af og jeg kan næsten opskriften udenad. Den anden husker jeg ikke hvor kommer fra, men den hedder Babyundertrøje i silke og den er også skøn og nem at anvende.

Jeg har fundet en cone lys, skøn uld frem og nu strikker jeg stille og roligt uden at bekymre mig om, om det passer eller ej. Intet pres. Bare hyggestrik.

Fredag hjemme er nu dejligt også

Fredag endte med at blive en dag hjemme. Jeg skulle arbejde på nyhedsbrev, men efter det skulle jeg havde været i butikken. Det duede ikke med mit øje, så nu sidder jeg her med enøjet kig ud til solen og du hører mig ikke klage.

Jeg nyder at være hjemme. Det er længe siden, jeg sidst har haft fredagsfri. Ah …

Rigtig god fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide