4

Weekendglimt

Weekendglimt efter uger med fyldt kalender er hvad, du får i dag. Små hverdags- og weekendglimt af en blanding af glæder, festligheder, strik og mennesker, køkkenrenovering og alt der imellem.

Weekendglimt

Hjemmebag, indisk og græsk

Kenneth er blevet 60 år. Han rundede det skarpe hjørne i mandags. Altså for præcis en uge siden. Han skulle fejres lidt, syntes vi, så derfor inviterede jeg på lidt af mine kokkerier.

Vi fejrede fødselsdagen her på bakken med hjemmebag, familien og min hjemmelavede mad, som endte med at bestå af henholdsvis indisk curry og en græsk stifado. Så var der lidt at vælge mellem og en god chance for, at alle kunne finde et eller andet, de kunne lide.

Weekendglimt
Weekendglimt
Weekendglimt

Det blev en dejlig dag

Vi hyggede alle sammen og da dagen var ved sin afslutning, blev mor og Elias og overnattede. Mor i kælderen på gæsteværelset og Elias i weekendsengen lige ved siden af mig.

Det er så utrolig hyggeligt at vågne sammen med ham om morgenen. Han er altid i dejligt humør og klar til spas og denne søndag morgen var ingen undtagelse, for han havde jo også oldemor at spille op til.

Weekendglimt

Vi tog i Hadsund Dyrehave

Vi valgte at tage en tur i Hadsund Dyrehave. En del af de små hjorte er hånd-tamme og det var en stor og ret intimiderende oplevelse, syntes Elias. Meget spændende, men mindst ligeså skræmmende, så op på arm måtte han altså lige, mens de var tæt på.

Siden fodrede vi ænder i vandhullet deroppe og da hjortene pludselig kom springende for at se, om vi nu havde noget mere spændende end gulerødder, blev det igen for meget og så var det tryggest på armen, så sådan blev det. Vi skal jo gerne kunne tage derop mange gange endnu, uden han er skræmt af dyrene.

Da hjortene forlod os til fordel for mere spændende jagtmarker, blev Elias igen svært kry og spadserede frem og tilbage ad stien længe. Faktisk så længe, at han ikke var til at drive ud af haven igen.

Da vi kom hjem, var han træt. Frisk luft og mange skridt med små, korte ben, kan tage pippet fra enhver og derfor allierede han sig med scooteren og tog en slapper foran fjernsynet med benene oppe. Han er så sjov…

Weekendglimt

Imens strikkede jeg

Jeg strikkede endnu en Alfreds Raglan, for det er virkelig et stykke strik, jeg aldrig bliver træt af.

Weekendglimt

Sweateren er en gammel og elsket opskrift af Britta Wilfert og den kan desværre ikke købes længere. Rajas Raglan af Lene Holme Samsøe ligner en del og vil kunne udgøre et rigtigt godt alternativ. Den opskrift finder du i hendes skønne hæfter med baby- og børnestrik; Babystrik på pinde 3½-4 – hæfte 02 og Børnestrik på pinde 3½-4.

Alfreds Raglan strikker jeg i Blackhill Højlandsuld lagt dobbelt og på en pind 4½ mm, så den er klar til brug om et øjeblik, når en sweater er tilstrækkeligt overtøj til endnu en tur op i dyrehaven, for det er bestemt ikke sidste gang, vi er at finde der blandt hjorte, geder og ænder. Der kommer jo mange flere weekendglimt i fremtiden. Heldigvis.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide