17

Alfred

Alfred måtte også på strikkepindene her, for det er en ualmindelig lækker strik. Voksenudgaven er jeg vild med og allerede i gang med til Kenneth i hans Blackhill Uld/Cashmere, men små ting giver tilfredsstillelsen ved at se noget blive færdigt i en fart.

Det gælder i høj grad for Alfred, som jeg startede på onsdag, lukkede de sidste masker af på torsdag, da jeg kom hjem fra arbejde og endelig hæftede ender på i formiddags, da jeg hyggede mig med formiddagskaffe i dette gode selskab. Webcam og Google+ er rigtig godt udgangspunkt for hygge på trods af den fysiske afstand. Nu er jeg opdateret på vejret i Egypten og lad mig bare afsløre, at de har mere sol, end jeg har. Til gengæld har jeg lakrids, leverpostej og regnvejr (ind imellem).

Alfred er blevet til ved hjælp af tilfældigheder, for jeg har ikke opskriften, men…

Her ligger voksenudgaven til gratis fornøjelse, så her er mønsterinstruktion og her ligger børnetrøjen, men uden mønster, som er let at læse sig til i den første opskrift. Begge dele i én gryde og vupti, har du opskriften på Alfred. Den slags er herligt og skal altid deles, synes jeg :-)

Fakta:

Design: Alfred designet af Britta Wilfert. Strikket i størrelse 1 år.

Garn:  En tråd Blackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk og en tråd Isager Alpaca 2 fra Designværkstedet i Aalborg.

Pind:  4½ – KnitPro i træ.

Garnforbrug: I alt 130 gram fordelt således: 62 gram Blackhill Højlandsuld & 68 gram Isager Alpaca 2.

Ny teknik: Ingen.

Vil du se flere billeder af Alfred, kan du se den her på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide