5

Dagens dont…

Ældste nærmer sig en lungebetændelse og derfor er en tur ind på børneafdelingen nært forestående, men uden mig. Jeg skal arbejde. Hele eftermiddagen og aftenen med.

I morgen har jeg fri. Dagen skal udnyttes til fulde, så først er der frisørbesøget klokken 9. Det skal nydes i fulde drag og der skal naturligvis grines grundigt. Damerne har sikkert et par gode historier i ærmet og ellers er jeg sikker på, at jeg kan trampe et par stykker op af jorden. Det skal ikke hedde sig…

Resten af dagen i morgen er helliget oprydning og rengøring af matriklen, som trænger efter en hektisk uge, hvor der ikke har været overskud til andet end overlevelse. Når vi når aften, vil jeg nyde mit rene hus og bagefter vil jeg så tage ind på banegården og hente min svoger, som jeg ikke har set i det meste af 2½ år. Det bliver dejligt at se ham.

I dag inkluderer 3 timers ophold mellem Viborg og Randers, så jeg håber, at Viborg rummer masser af gode butikker, smukt vejr (for det er fandenfløjtemig koldt) og masser af gode billedmuligheder, for er vejret til det, skal kameraet få lov til at dokumentere centrum af den ældgamle højborg.
Måske er der mulighed for at forkæle mig selv en anelse. Bare sådan lidt på forkant, for man ved jo aldrig hvad Viborg rummer. Jeg vil i hvert fald tage mig tid til at spise lidt på et af byens små spisesteder, inden jeg bevæger mig i retning af Randers, for at slutte arbejdsdagen.

Når jeg vender hjem ved 22.30-tiden, vil jeg gerne have et krus dampende varm kaffe og så vil en smule chokolade ikke gøre aftenen ringere. Bare fordi… at det er i morgen, ikke…

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anita
  18. november 2004 at 23:44

  TILLYKKE med f?s?dagen – s? gi?r hun nok en lille ?n, en lille ?n, en lille ?n…. ;o)

  Hav en rigtig dejlig dag og hils dine k?re fra den tovlige Moccat?s :o)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  18. november 2004 at 21:17

  Det var da fandens Jokke… det kunne du da have fortalt mig tidligere, din dumme, dumme…

  Det endte med en kedelig sandwich fra en tilf?ldig Shell-tank, for tiden l?d mildest talt fra den ene opgave, s? forsinkelsen blev m?rkbar og friheden temmelig indskr?nket :-(

 • Avatar
  Reply
  Joachim
  18. november 2004 at 11:49

  Jeg kan anbefales Brygger Bauers Grotter i Viborg. Det ligger n?r Golfhotellet (sic!).
  Fantastisk sted – skal opleves.
  Der l?ber en blotlagt kilde igennem lokalet – den fandt man under udgravningen, og n?nnede ikke at s?tte prop i.

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  18. november 2004 at 11:38

  Takker :-)

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  18. november 2004 at 11:33

  Jo ens f?dselsdag skal man gl?de sig til ligemeget hvor gammel man bliver 14 eller 41 det er lige meget ! Tillykke med i morgen hvis jeg nu skulle glemme det.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)