12

Forsigtige lørdagsplaner

Fredag blev tilbragt i sofaen. Stort set. Jeg gjorde ikke meget andet end hygge med familien. Jeg nød de timer, hvor Kenneth og jeg var alene og jeg nød, da de unge vendte hjem med fyldte poser og endda havde handlet ind til aftenen, så vi ikke behøvede gøre meget andet end slappe af. Kenneth og jeg trængte. Grusomt.

Vi levede livet farligt med en portion nachos med chili nok til, at vi begge begyndte at svede. Så tog en af os en lille lur, mens den anden strikkede. Ja, jeg nævner naturligvis ingen navne.

I dag har jeg opgivet at strikke rødt. I stedet strikker jeg lidt tobak. Først venter dog lidt oprydning, et bad og måske en smut indenom byen, for jeg har forelsket mig i et tørklæde og har alligevel været så fornuftig, at jeg har ventet i mere end en måned med at investere. Jeg ville være sikker på, at det fortsat spøgte og det gør det altså. Det er vidunderligt og er Kenneth heldig, er det også udsolgt ;-)

Sankt Hans bliver vist bare sådan en aften, hvor vi slider sofapuder og nøjes med at tænde et stearinlys, mens jeg beder Kenneth tøjre mig til sofaen som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, for energien bliver brugt i en hektisk hverdag, hvor vi alle tæller ned til den kommende ferie. Den skal gøre godt.

Må du får en skøn lørdag fyldt med alt det, der passer som fod i hose :-)

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Rikkeprikke
  23. juni 2012 at 17:08

  Jeg håber, du fik dit tørklæde :) Rigtig dejlig lørdag til jer :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. juni 2012 at 18:12

   Det gjorde jeg, Rikke! Jeg var heldig :-)

   God lørdag til dig også :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. juni 2012 at 16:37

  Tobakken skal forvandles til endnu en Imogen Tee såmænd :-)

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  23. juni 2012 at 13:40

  Rigtig god lørdag :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  23. juni 2012 at 12:52

  Fik pludselig en voldsom trang til at tilbringe en dag i sofaen med strikketøj og en god pude. Men når man er i den heldige (absolut ja, jeg mener det skam!) situation, at man har solgt sit hus, så er der nok at rive i. Halvdelen af indboet skal sælges ud, så man kan komme ud på den anden side i “lettere” udgave. Ih, hvor jeg glæder mig.
  Den tobaksfarvede er lækker, lækker. Gad vide, hvad den bliver til…?  :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. juni 2012 at 16:38

   Ja, du behøver vist ikke kede dig foreløbig, Mia og jeg HAR noteret mig, at der ligger en hyggelig B&B et sted i England, som nok kunne lokke engang :-)

 • Avatar
  Reply
  Britt
  23. juni 2012 at 12:28

  Tøff farge på garnet, er spent på å se hva du strikker! :-) Ha en deilig lørdag!

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  23. juni 2012 at 11:40

  Minder meget om den farve jeg strikker i til min bedre halvdel, ikke umiddelbart min ynglingsfarve, men jeg kommer til at synes mere og mere om den. Her jeg hjemme bliver dovnet, savet brænde, ordnet vasketøj og hygget, vi håber dog på at vejret holder for så vil vi til Vinking marked på Lindholm Hæje i eftermiddag, nu får vi se.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. juni 2012 at 16:39

   Vikingemarked på Lindholm Høje? Jeg ved da heller ingenting… og god fornøjelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  23. juni 2012 at 11:09

  Tobak i den form, er lige havd jeg næsten mangler. Den er smuk, men har lige igen brugt kvoten for garn… Altså dejlig lørdag!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. juni 2012 at 16:39

   Garn kan man da aldrig få for meget af, Sidse… ;-)

   God lørdag til dig også :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)