21

Formiddag med indbygget venten

Jeg har sovet længe i dag. Helt til klokken halv otte. Jeg stod op til en færdig Kashmir nummer to. Lommerne blev strikket i går og monteringen blev overstået efter en skøn, stærk vegetar-curry. Den hjalp på energi-niveauet, som var på et stadie, hvor det var svært at overtale mig selv til at gide strikke de famøse lommer.

Da lommerne var færdige, ventede monteringen. Den er kedelig, synes jeg, men den er afslutningen på et kærlighedsarbejde, så jeg prøver altid at være omhyggelig. Til sidst var det bedste tilbage; nemlig at prøve slutresultatet.

Formiddag

Den er blevet så god. Farverne er skønne i denne mørke udgave og den var akkurat lige så dejlig at tage på, som den første var det.

Den har skvulpet i vaskemaskinen for en times tid siden. Nu ligger den i tumbleren og lader sig blidt tørre denne formiddag af kølig, men effektiv luft. Mig? Jeg er stadig ambivalent i forhold til det der med uld og en tørretumbler, men jeg kan konstatere, at de mener det, når de wool-certificerer en AEG. Den kan virkelig tørre uld og endda så det bliver ekstra luftigt og lækkert.

Jeg skriver meget mere om den nye Kashmir Cardigan senere. Mere om forbrug og farver, men lige nu er der kun tilbage at vente :-)

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Annie Hartvig
  9. januar 2014 at 00:27

  Altså du er utrolig, endnu en kasmir……hvad er næste projekt?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. januar 2014 at 10:40

   Jeg strikkede en hue i går aftes. Det var ren desperation, fordi jeg ikke har fundet et nyt projekt endnu ;-)

 • Reply
  Gitte
  8. januar 2014 at 15:56

  Vil utroligt gerne se den på :-)
   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. januar 2014 at 10:38

   Så må du finde en, der har lyst til at agere model, for jeg har ikke ;-)

   • Reply
    Gitte
    9. januar 2014 at 19:29

    Hvad med manden din ? :-)) Synes nu ellers du gør dig godt på alle de andre billeder, hvor du er på.. Det er da din skyld, at jeg nu kæmper med en Tempelblomst.. :-) Altså efter at have set dit billede ..

 • Reply
  Lotte
  8. januar 2014 at 12:24

  Åh venter spændt ????????????

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. januar 2014 at 12:36

   Hold vejret Lotte… men ikke for længe :-)

   • Reply
    Helle Hansen
    8. januar 2014 at 14:16

    Hold da op, du er da vist hurtigstrikker! Har strikket på min siden i søndags – den bliver lækker. Har strikket den med 1 tråd højlandsuld fra jer og 1 tråd af jeres tykke mohairgarn, som var på tilbud. Det er en virkelig lækker version, som jeg nok skal tage billeder af, når jeg er færdig!
     

    • Liselotte
     Reply
     Liselotte
     9. januar 2014 at 10:37

     Du bliver garanteret glad for den Helle :-)

 • Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  8. januar 2014 at 12:18

  Vi venter gerne og meget spændte…;0)
  Kh. Lene.

 • Reply
  Dorte
  8. januar 2014 at 12:08

  Ok, det er min gamle tørretumbler nok ikke, kan dog indstilles til kold luft

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. januar 2014 at 12:34

   Tja… med mod kan man jo teste meget ;-)

 • Reply
  Ellen Larsen
  8. januar 2014 at 12:02

  Kære Liselotte. Mens vi venter på dit spændende resultat, kom jeg lige til at tænke på Sommersky. Jeg har jo købt garn til den :) men er opskriften udgivet. Jeg så rundt omkring i blogland, at teststrikkere var i gang, men kan opskriften købes eller findes et eller andet sted, som så er gået min næse forbi. I øvrigt Godt Nytår

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. januar 2014 at 12:34

   Kære Ellen, opskriften er ikke klar endnu. Jeg har simpelthen ikke haft tiden og det er jo skrækkeligt, men sådan er det bare :-)

 • Reply
  Camilla
  8. januar 2014 at 11:39

  Jeg glæder mig umådeligt meget til at de den. Jeg drømmer om at lave en selv, men det kræver nok et smut til Gug :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. januar 2014 at 12:31

   Du skal være hjertelig velkommen Camilla :-)

 • Reply
  Dorte
  8. januar 2014 at 11:23

  Uld i tørretumbler – vildt, det må afprøves!! Glæder mig til at se resultatet

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. januar 2014 at 11:54

   Det ville jeg nok ikke prøve medmindre maskinen er certificeret til det Dorte ;-)

 • Reply
  Karin
  8. januar 2014 at 11:14

  Bliver da vist nød til, at skal prøve at have lavet sådan en, både dig og Ulla, taler jo godt for den. :-) 
  Glæder mig til at se det færdige resultat. :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. januar 2014 at 11:58

   Du skal i hvert fald strikke en Kashmir Karin :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)