18

På de dage er det vigtigt at huske

Lørdag

Solen skinner og efterlader mig med en trang til vinduespudsning, for der er pokkertagemig ikke meget udsyn tilbage efter en vinter med regn og blæst, men jeg bliver indendøre, for jeg skal være i topform i aften, hvor jeg skal fejre Anne, som bliver halvtreds og derfor nøjes jeg med at nyde solen med strikketøj og kaffe i hænderne. Det er nu slet ikke så ringe. Slet ikke …

Jeg er plaget af en ryg, der smerter en smule. I går var jeg på benene fra klokken 8 til 19 på smertestillende og det gik. Da jeg var hjemme igen, var det en fornøjelse at finde sofaen. Både ryg og fødder var glade for den :-)

Jeg huskede pludselig, at vi ingen frokost havde fået. Det går stærkt på de fredage, hvor vi holder lageret åbent. Der er virkelig, virkelig travlt og vi løber stærkt for at prøve at give så mange som muligt en god oplevelse, når de kommer på besøg. Ind imellem føles det uopnåeligt, fordi vi ikke er blæksprutter og derfor har alt for få arme og ikke når hele vejen rundt. Vi må give korte, præcise svar i stedet for de lange, hvor der er tid til at stoppe op og hyggesnakke. Vi må pege i stedet for at vise. Vi prøver, men vi kan ikke altid nå det.

På de dage er det vigtigt at huske hinanden på, at det ikke er en butik, vi åbner om fredagen. Det er et lager. Ideen er jo, at vi åbner lageret for de, som har lyst til at kigge forbi og mærke kvaliteter og se farver. Vi kan ikke tilbyde den samme, intense, en-til-en og langsomme service, som butikker kan. Vi er så velbesøgte, at det ville kræve 20-25 ekspedienter på gulvet og vi skal måske skrue ambitions-niveauet ned hos både os selv og de kunder, som kommer i Garnudsalg. Vi prøver at imødegå det sidste med en skrivelse om, hvad Garnudsalg er for en størrelse. Nogle læser og forstår, men vi oplever også, at der stadig er kunder, som forventer et service-niveau, der slet ikke står mål med hverken koncept eller priser. Det er så ærgerligt og det gør mig stadig så utrolig ked af det, når vi oplever kunder, som er skuffede. Det er det sidste, vi ønsker.

Det er altid sjovt og meget dejligt at møde alle de glade, skønne og søde kunder, der kigger forbi om fredagen. Jeg ville vist bare ønske, at jeg var lidt mere blæksprutte :-)

You Might Also Like

18 Comments

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  2. marts 2015 at 22:32

  Jeg har bestemt intet at udsætte på Garnudsalg. Det er da herligt at kunne gå rundt og mærke og savle lidt for sig selv over alle de lækre garner.
  Så jeg synes, I skal glæde jer over de tilfredse kunder, der jo er masser af og så se stort på de få, der har andre forventninger. Man kan ikke gøre alle tilfredse.
  (Men jo – jeg ved godt, hvad det er der fylder og nager – men læg det væk!)

 • Avatar
  Reply
  Anne Elizabeth Fremstad
  2. marts 2015 at 17:40

  Jeg var på besøk fredag, og har intet å utsette. Enestående vil jeg kalle deres service, og set var en meget lykkelig nordmann som tok hjem med øhhh…noen kilo garn ????????

 • Avatar
  Reply
  Anette
  2. marts 2015 at 14:08

  Det er vist den helt rette post jeg skriver en ikke-relateret kommentar til ;-)
  Jeg ringede på jeres telefon, ringede bare op på min mobil ved at trykke på det store tydelige tlf.nummer i mailen, og havde ikke lige nået at læse at der ikke var telefontid den dag. Og du var bare så sød Liselotte! Nu har jeg vasket alle mine fine strikkeprøver, og har nu nogle meget bløde og fine strikkeprøver. Jeg ville bare lige skrive og sige tak – vil ikke ringe og forstyrre igen ;-) God dag, kh Anette

 • Avatar
  Reply
  Sidsel Kromann
  2. marts 2015 at 12:45

  Jeres koncept, er bare HELT i orden. At være selvstændig og gøre alle tilpasse, er utopi!!
  Tænk, vi får så lækkert garn til BILLIGE priser… Det er helt vildt. Jeg ved, at I gør det bedste. PUNKTUM.
  Vi mennesker, er underlige indrettet, vi kan hurtigt glemme 1000 søde smil, og så huske et surt ribs!! Så må de “ud af min butik.”

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. marts 2015 at 13:49

  Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer. De er skønne at få, skal I vide :-)

 • Avatar
  Reply
  kreaholic
  28. februar 2015 at 23:09

  Ved du hvorfor vi kunder af og til glemmer at Garnudsalg er et lager?
  Jamen det er da fordi vi ALTID får en fantastisk service både af du og Kenneth og din mor men også af jeres søde personale. Det gælder alle steder i livet at man ikke kan gøre alle tilfredse så lad ikke dette suge din energi.
  Men frokost SKAL i have tid til for uden mad og drikke……..
  Knus Annie Hartvig

 • Avatar
  Reply
  jeanett
  28. februar 2015 at 20:17

  Shit I gør et godt stykke arbejde. Og i vores “butik” har vi lært. Endelig. At ikke alle kan være tilfredse. Men det har taget tid at lære. Uanset hvor mange smil man kaster efter sin dag. Er der altid en sur citron der ikke kan få nok. På de dage. Skal man lære et lille ord. Lille bitte. 3 bogstaver. P Y T! Og husk jeg elsker jer

 • Avatar
  Reply
  Jette
  28. februar 2015 at 17:09

  I gør det bare så godt!

 • Avatar
  Reply
  Bente Bønke
  28. februar 2015 at 16:57

  Desværre er det ikke sikkert de utilfredse kunder læser denne blog, så det med de humoristiske skilte er en god ide – og dem kan du jo lave Liselotte! Jeg har altid følt mig godt behandlet og rådgivet uanset hvor travlt I har haft, og tak for det.
  Hilsen Bente

 • Avatar
  Reply
  Bebiane
  28. februar 2015 at 16:21

  Hej Liselotte
  Hvor er det ærgerligt at nogen er så utilfredse.
  Måske skulle du få lavet nogle kreative humoristiske skilte/billeder til lageret, hvor spillereglerne beskrives ????
  God fest hos Anne.

 • Avatar
  Reply
  Gitte Tryk
  28. februar 2015 at 16:06

  Det kan godt være det er et lager, men det er et ualmindeligt godt lager med strikkeprøver ved alle typer garn og det synes jeg var en super service da jeg var på besøg ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte k
  28. februar 2015 at 13:55

  jeg har besøgt jer på lageret ved adskillige lejligheder???? og hver gang er jeg mødt med et smil og imødekommenhed, og det er det vigtigste for mig. Jeg ved det er et lager jeg besøger om end et meget lækkert lager og ved at det er høflig selvbetjning. Håber at rygger opfører sig ok og at I får en super fest.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  28. februar 2015 at 13:19

  Pas på dig selv og jeg håber I får en fantastisk fest i aften. Giv fødselaren et kæmpe knus fra mig ????

 • Avatar
  Reply
  Jane Østergaard
  28. februar 2015 at 12:55

  Jeg er kommet hos jer siden september 2014, hvor jeg blev lokket med af en tidligere kollega og jeg har beskyldt hende for at være skyld i at jeg nu er blevet afhængig af lækre fibre ????. Jeg nyder i den grad at køre forbi om fredagen og få lov til at nusse rundt, pille og få gode ideer til nye projekter, uden der står nogen og ånder mig i nakken, så jeg er glad for at Garnudsalg ikke er en butik! Nogle gange tror jeg også at folk glemmer hvor billigt jeres garn er sammenlignet med at købe i en butik og tingene må jo nødvendigvis hænge sammen. Så lad være med at blive for ked af det, når nogle er utilfredse – vi er andre, der præcis vil have det sådan ❤️

 • Avatar
  Reply
  Helle Læsø
  28. februar 2015 at 11:38

  Godformiddag ????
  Ville ønske, jeg var i besiddelse af evner som kok, for så ville jeg besøge Jer med en bette madpakke, og meddele kunderne, at der var frokostpause ????????
  Håber det bliver en skøn aften for både Anne og dig ❤️????????
  Kh. Helle

 • Avatar
  Reply
  Bettina H. Clausen
  28. februar 2015 at 11:36

  I er bare SÅ søde derude og alene det at I laver en åben-lager dag er fantastisk!
  De fleste ved vel at I rent faktisk er en internet forretning og de fleste kender vel også, at det kan være sjovt, men anstrengende med besøg på arbejdspladsen!
  – men tænk, at man har mulighed for at komme ud og se farverne og mærke på de forskellige kvaliteter, det er så dejligt, jeg kommer tit hjem med noget helt andet end det jeg havde set på webshoppen, så tusind tak for det til jer alle! ????

 • Avatar
  Reply
  Lise G.
  28. februar 2015 at 11:25

  Hvem kan ikke bruge flere arme en dag om ugen ;-) Jeg har været i Garnudsalg nogle gange nu, og det har været en fornøjelse hver gang. Ærgerligt at nogle kunder tror, de besøger en strikkeforretning og ikke et lager. I gør det godt, og vi er mange der er glade. Nyd dagen og festen i aften.

 • Avatar
  Reply
  Birgitte Clausen
  28. februar 2015 at 11:17

  Kære Liselotte. Der vil altid være kunder der ikke kan tilfredsstilles. Uanset hvor meget du forsøger at ombygge din anatomi. Om du så hoppede på tungen. Hvis jeg var jer, ville jeg glæde mig over de tilfredse kunder I har. Og det er mange. Rigtig god weekend og god fejring af Anne. Hilsen Birgitte

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)