12

Jeg er stadig i gang med at vaske

Pludselig er det sidst på eftermiddagen og jeg opdager, at jeg stadig er i gang med at vaske og tørre de sidste ting, inden vi skal pakke. Jeg bruger det, der er nærmest; tagrenden. Det er ikke kønt, men det er jo kun mig, der kan se det. Og dig …

Pludselig er det sidst på eftermiddagen og jeg opdager, at jeg stadig er i gang med at vaske og tørre de sidste ting, inden vi skal pakke.

Haven er grøn og frodig lidt endnu, men netop i dag fornemmer jeg det kommende efterår i luften. Det er svært at forklare, hvad det er, men det er den måde solen står på himlen på. Det er luften. Måske endda duften udenfor. Det er svært at sætte fingeren på, men i dag mærker jeg tydeligt, at dette er sensommeren.

Hvor er vi heldige, at vi forlænger sommeren

Jeg er slet ikke klar til efterår. Jeg elsker efteråret, men det skal holde sig på afstand længe endnu, for vi har jo slet ikke fået nydt sommeren endnu. Vi er meget heldige, at vi får muligheden for at forlænge sommeren med nogle uger, når vi rejser i morgen.

De tre overnatninger byder på 25, 29 og 32 grader, så man kan vist roligt sige, at vi bevæger os mod sommer. Der bliver nok ikke brug for de store eller uldne gevandter, så jeg vasker bomuld.

Jeg vasker nu alligevel lidt uld også

På bordet ligger endnu et Exploration Station til tørre. Det blev færdigt for en times tid siden. Jeg har bevæget mig helt udenfor normalt farvevalg, men det er blevet virkelig smukt og jeg tror, at det bliver et af dem, der vinder ved nærmere bekendtskab.

Det er de røde farver, jeg aldrig bruger. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om dem, men blot fordi de aldrig har talt til mig, som de kolde farver gør det. Underligt nok, for jeg får altid mange komplimenter, når jeg ifører mig rød. Jeg burde bruge mange flere farver. Jeg burde …

Sjalet er strikket i en blanding af Alegria fra Manos de Uruguay, Merino 500 fra Handdyed.dk og et fed håndfarvet strømpegarn af nu glemt oprindelse.

Kufferten skal findes frem af gemmerne

Mens det ligger og tørrer, bærer jeg det sidste vasketøj inden for. Jeg skal til at pakke. Kufferten skal findes frem og jeg skal prøve at begrænse mig. Det bliver ikke svært. Jeg er efterhånden god til det, men vi er væk i 2½ uge og der skal nu alligevel lidt til. Der er vaskemaskiner, hvor vi kommer frem, men alligevel. Jeg håber, at det eneste vi får brug for, er solcremen. Tænk om det kunne være sådan.

Jeg er bare uforskammet klar, er jeg!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  conny
  23. august 2017 at 22:49

  Hvor er det røde sjal flot i farven! Det minder lidt om det røde skråplan, som jeg er meget, meget glad for.
  God ferie nede i varmen!

 • Avatar
  Reply
  Lone Christoffersen
  23. august 2017 at 16:34

  Rigtig dejlig tur . Det røde sjal passer rigtig godt til mig og mit tøj så du skal ikke høre et ondt ord fra mig send det bare til Helsingør og jeg vil tag det med til Italien hvor vi flyver til på søndag . Nyd livet ❤️

 • Avatar
  Reply
  Signe
  22. august 2017 at 19:29

  Synes simpelthen, dine billeder af tøj i tagrenden er pivhyggelige :) Der sommer og sydlandsk stemning over det, det er skønt. Håber, jeres tur bliver fantastisk!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2017 at 19:34

   Tak, Signe. Jeg håber virkelig også, at vi får en skøn tur :-)

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  22. august 2017 at 19:00

  ÅHH det er jeg lidt utilfreds med, jeg kommer til Garnudsalget på fredag, men sådan er livet jo ;) Dejligt at der er godt personale som klarer det så flot at i roligt kan drage afsted og nyde en god ferie sammen :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2017 at 19:10

   Ja, det var sørme ærgerligt, Kaja, for det er jo ikke så ofte, vi ses længere. Jeg er sikker på, at vores dejlige personale giver dig en god oplevelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Lind
  22. august 2017 at 18:22

  Rigtig god ferie. Og ja…der er noget i luften, som varsler efterår. Men en dejlig dag har det været, og om 14 dage Er det min tur, til at drage sydover. Det blir’ så godt. ☀️☀️☀️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2017 at 19:09

   Det bli’r nemlig rigtig godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Solvejg
  22. august 2017 at 17:47

  Sidder nede i Toscana – ca. 15 km syd for Firenze og nyder det dejlige vejr, som vi har tørstet efter hele sommeren. Høj sol – plus 30 grader – let brise – ikke en sky på himmelen!
  Glæd dig !

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2017 at 19:08

   Jeg glæder mig. Helt vildt! :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  22. august 2017 at 16:40

  Rigtig god og dejlig ferie til jer ❤️ I morges kunne jeg også mærke efteråret, som jeg heller ikke er klar til endnu.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2017 at 17:44

   Det er noget med luften. Den bliver lige en smule anderledes. Jeg er ikke klar. Jeg er ellers glad for efteråret, men … og tak for ønskerne for ferien. Jeg glæder mig som et lille barn :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)