12

Efterår og et Kraka at varme mig ved

Det er blevet efterår derude. Oskar og jeg skyndte os hjem, da vi endelig kunne og vi nåede hjem, så vi nåede ud at nyde de sidste solstråler.

Fristelsen bliver for stor for nabolaget børn og jeg forstår dem

På gårdspladsen står et stort kastanjetræ. Omkring det drysser kastanjerne, men jeg når aldrig at hente en eneste, for når jeg kommer hjem er gårdspladsen ofte fyldt med børn, der er i gang med at fylde lommerne. Jeg forstår dem. Runde, brune og glatte kastanjer er svære at modstå.

Efterår og et Kraka at varme mig ved

Ud i haven skyndte vi os. Derude var sol, kastanjer og den dejligste duft af efterår

I dag vendte vi opmærksomheden mod bunden af haven, hvor der også er kastanjetræer. Jeg fandt nogle og sammen med lidt af de syrlige og friske Ingrid Marie blev de resultatet af dagens have-fouragering. Æblerne forvandler jeg sikkert til en æblekage til weekendens te. Kastanjerne kommer med på arbejde til nogle fotos, der skal laves.

Efterår kom an – jeg er klar med mit skønne Kraka

I kurven endte også mit sidste sjal. Det er endnu et Kraka strikket i Blackhill Linwool og det er virkelig blevet fantastisk. Jeg elsker det garn. Rustikt, formfast og alligevel blødt og luftigt. Bedre bliver det ikke og dette Kraka måler 200 x 90 cm og vejer kun beskedne 166 gram efter vask.

Kraka er strikket mestendels på vej hjem fra Provence denne september. Det er nummer to Kraka strikket på den tur og jeg er meget glad for det. Jeg elsker råhvide sjaler. De minder mig om lys, luft, sommeraftener og snefnug på en vinterhimmel. De kan bruges til det hele.

Fakta:

OpskriftKraka (opskrift kun til salg som kit, kan jeg se).

Garn: Sjalet er strikket i Blackhill Linwool fra Garnudsalg.dk.

Pind: 3.5

Garnforbrug: 4 nøgler er taget i brug.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Skønt sjal, som allerede er en god bekendt, eftersom dette er et sjal, jeg vender tilbage til gang efter gang. Min opskrift er mange år gammel og var det ikke for muligheden for at scanne og gemme digitalt, var den sikkert gået tabt forlængst. Den hænger i laser. Jeg synes, at det er så skønt og meditativt at strikke dette sjal, så det får min varmeste anbefaling og kan jo strikkes i stort set hvadsomhelst, du har lyst til :-)

Du kan se mere her.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  ingridtunheim
  10. oktober 2017 at 21:31

  Høsten er så fin med alt den bringer med seg av godsaker som dine epler og kastanjer. Vinteren er årstiden jeg godt kan klare meg uten. Og du, fint sjal.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. oktober 2017 at 10:21

   Jeg holder også af dele af vinteren, men den er for lang, hvis du spørger mig :-)

 • Avatar
  Reply
  Fuglemamma
  9. oktober 2017 at 22:28

  Veldig fint sjal, og det er sant at hvitt er en uendelig anvendelig farge, eller snarere palett. Nå fikk jeg lyst til å strikke noe i råhvitt igjen, det er lenge siden.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. oktober 2017 at 15:36

   Jeg har også haft en pause med det råhvide, men det vender tilbage i min garderobe nu, kan jeg mærke :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle bringgaard
  9. oktober 2017 at 21:58

  Jeg er også blevet forelsket i det flotte sjal og er interesseret i hvor man kan købe opskriften henne?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. oktober 2017 at 15:36

   Du kan købe den i et kit hos Isager :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla/FrkAnemone
  9. oktober 2017 at 19:41

  Åh, det er også et flot sjal, og så garneret med kastanier, så smukt.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. oktober 2017 at 15:35

   Vi fandt lidt kastanjer nede i bunden af haven, hvor ingen børn kommer :-)

 • Avatar
  Reply
  Henriette
  9. oktober 2017 at 19:27

  Det er så flot, det sjal. Jeg glæder mig til, at min flaskegrønne cashmere-udgave er færdig

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. oktober 2017 at 15:34

   Det bliver en drøm, tør jeg godt love :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette Ejlskov
  9. oktober 2017 at 19:24

  Det er bare så flot det sjal. Jeg har Linwool liggende på hjemmelageret – ved du, hvor man kan købe opskriften?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. oktober 2017 at 15:34

   Opskriften kan desværre kun købes i selskab med garn hos Isager

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)