19

Livet bestemmer nogen gange

Så gik der næsten en uge, inden jeg havnede herinde igen. Ikke med min gode vilje, men livet bestemmer nogen gange, at det må være sådan. Ikke at der er sket noget dramatisk, men tiden er løbet fra mig, mens vi har arbejdet både i Garnudsalg.dk og hjemme.

Jeg har f.eks. vasket tøj. Tre uger uden vaskemaskine kan ses på hylderne, men nu er der vasket igennem og jeg er igen i bund og hylder og skuffer bugner med friske tekstiler. Noget vores omgivelser med sikkerhed er glade for.

Jeg har vasket hylder og skabe. Jeg har støvsuget, endevendt, sorteret og kasseret. Jeg har båret sækkevis af tøj til genbrug. Jeg har jagtet gamle lamper – og fundet dem – og jeg har slebet, grundet og malet. Jeg har poleret. Jeg har også gravet, plantet og vandet. Jeg har gødet, talt kærligt til og opmuntret. Jeg har elsket. Jeg har spist dejlig mad og drukket champagne på en tirsdag, fordi jeg kan. Jeg er gået barfodet direkte fra sengen og ud i drivhuset, hvor jeg hepper på tomat og agurk.

Jeg har nydt livet. Meget.

Så kom søndag og vi var oppe, før du kan forestille dig. Inden frokost havde vi allerede været i Terndrup. Jo, den er god nok. Bagefter fortsatte vi til Nørresundby og derfra videre til Vestre Allé for til sidst at ende ude på Håndværkervej ved Silvan. Vi manglede lige et par ting.

Hjemme igen har jeg ompottet, plantet nyt og i det hele taget nydt udelivet. Jeg har også bagt en brownie. Fordi jeg kan. Jeg har nemlig nyt køkken, som nu er imødekommende og samarbejdsvilligt. Det gør godt, kan jeg godt sige dig.

Så gik der næsten en uge, inden jeg havnede herinde igen. Ikke med min gode vilje, men livet bestemmer nogen gange, at det må være sådan.

Det findes ikke smukkere

På vej til Terndrup kørte vi gennem et voldsomt regnvejr. Der var lyn og torden ledsaget af tæt regn og det blev nødvendigt at sætte farten ned til næsten ingenting. Da vi ankom til Max Jessen, var regnen stoppet og vi nåede både ind og ud igen i tørvejr.

Hjemturen gik gennem de mest fantastiske landskaber. Jeg ved ikke noget smukkere end Himmerland på en sommerdag.

Ved Lindenborg er der vejarbejde. Det gav en skøn pause både ud og hjem. Sådan et lille øjeblik, hvor man lige kan nå at holde i hånd og enes om, at livet er godt.

En bolle og så i haven

Hjemme igen snuppede vi lige en bolle, inden jeg gik udenfor. Haven trækker og ikke mindst drivhuset og hele området dernede, er jeg meget glad for.

Jeg burde ordne alt det ukrudt, men ikke tale om …

Livet skal nydes og jeg tåler sagtens, at der er lidt ukrudt. Overordnet set er alting rigtig fint og når plænen er slået, er der heldigvis pænt. Jeg vil meget hellere sidde med næsen i solen og med et strikketøj mellem hænderne. Sådan kan du ofte finde mig siddende lige der på hjørnet af trappen med kig til haven.

Vi er ikke helt på plads, men næsten …

Der mangler lidt hist og pist, men det er så godt som færdigt nu og jeg elsker, at vi begynder at indtage huset bid for bid. At bage i det nye køkken gjorde, at det endelig blev virkeligt for mig. Jeg er så glad for, at vi tog beslutningen om at bruge pengene på at flytte havedøren ind i stuen og i stedet erstatte den og et gammelt vindue med de to smalle vinduer ud til haven. Det gav den plads, vi hele tiden har manglet i det køkken. Nu føler vi, at vi har oceaner af plads. Det er så umanerlig dejligt.

Jeg er så tilpas, er jeg.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

19 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  10. juli 2018 at 19:30

  Det er lige til at blive glad af at læse, og jeg kan godt forstå du er glad for området ved drivhuset. det ser så umanerlig dejligt ud :)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  18. juni 2018 at 14:20

  Dine fine krukker hvor er de fra. Kunne godt bruge sådan en stor en til min kæmpehortensia.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. juni 2018 at 10:46

   Det kan jeg simpelthen ikke huske, Karin – kun den forrest i billedet, for den er hentet hjem fra Sydfrankrig for MANGE år siden. Den var tætpakket med vores tøj og sko, for med hjem skulle den (og en søster, som desværre er gået til de evige jagtmarker nu) – så den er desværre ikke til lige at få igen :-)

 • Avatar
  Reply
  Conny
  18. juni 2018 at 08:22

  Ja, livet er skønt.

 • Avatar
  Reply
  Mormormedstiletter
  18. juni 2018 at 08:10

  Hvor er dit nye køkken flot – ligner faktisk mit en hel del. Tror der er samme leverandør og det er super lækkert at arbejde i og med
  Tillykke med det og alle de andre fine ting I har fået lavet på det seneste

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 10:52

   Tak for det. Jeg nyder at arbejde i det nye køkken. Det giver så meget mening :-)

 • Avatar
  Reply
  VenterpaavinBlog
  17. juni 2018 at 21:10

  Lækkert. Jeg har netop hyldet torsdags-cava på bloggen – livsnyderi er det bedste, og så må ukrudt eller støv jo vente lidt (:

  A

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 10:48

   Livsnyderi er stor kunst. Jeg øver mig hver dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  17. juni 2018 at 21:00

  Jamen altså, det er blevet et fint køkken. Syns I har en dejlig oase inde og ude.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 10:47

   Vi er også meget glade for at bo, hvor vi gør, Marianne :-)

 • Avatar
  Reply
  LeneTT
  17. juni 2018 at 20:26

  Åh, jeg er vild med dine beskrivelser og smukke billeder!
  Her pakker vi 200 m2 sammen for at flytte til 105 – genbrugsforretningen får så mange nye varer… Men jeg glæder mig til at indrette vores nye sted – i Hune❤️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 07:36

   Det lyder jo skønt med nyt sted i Hune, Lenett. Det er godt at få ryddet op i gemmerne ind imellem :-)

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  17. juni 2018 at 20:01

  Hvor ser det bare skønt ud, kan så sandelig godt forstå at i nyder det både ude og inde.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 07:35

   Det gør vi altså bare. Nu venter jeg bare på, at varmen vender tilbage, Kaja :-)

 • Avatar
  Reply
  Joan Rudbæk Andersen
  17. juni 2018 at 19:53

  Tak – fordi du deler ud af dit liv. Og så tager du de mest fantastiske og smukke billeder.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 06:54

   Tak for roserne, Joan. De varmer meget :-)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  17. juni 2018 at 19:48

  Åh hvor lyder det lækkert, alt sammen og jeg kan følge hvert eneste af dine skridt…
  Jeg savner pludselig brudfliserne i min tidligere have, når jeg ser dine.
  Ukrudtet SKAL være der, så sæt du dig bare og nyd den skønne udsigt.
  Kh. Lene.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juni 2018 at 06:49

   Jeg har nydt det hele uden tanke for alle de ting, der “kunne” laves :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)