11

Woodstock go home…

Influkølelse har sneget sig ind på mig i løbet af lørdagen og jeg sidder nu tilbage med hovedpine, løbenæse og en hals som føles som noget ingen skulle trækkes med.

imageNår tingene er endt sådan, er der kun én ting at gøre – hente opmuntring. Drømme og nyde, give længslerne frit løb og fantasere om bedre tider…

Jeg har længsler og drømme om eksotiske steder og fantastiske begivenheder. Jeg elsker at give dem næring. Den slags er sundt, tror jeg.

Det er godt at nære drømme – det gi’r lyst og energi til at forfølge dem…

En af mine drømme handler om at gå planken ud. Gøre noget af det som er svært for mig. Give mig selv udfordringer som næsten overstiger det jeg magter. Jeg vil deltage i Burning Man. En skønne dag tager jeg, sidst i august, rygsækken og pakker den med tandbørste og solcreme og sætter kurs mod Nevadas ørken. Der vil jeg finde Black Rock Desert og The Playa. Det skulle ikke blive vanskeligt, eftersom der vil være omkring 30 tusinde andre mennesker, som skal samme vej.

På The Playa – en gammel udtørret søbund under Nevadas brændende sol – vil vi mødes i et stort eksperimenterende fællesskab. Udtrykke os selv på forskellig vis og til fulde leve op til konceptet med at rive én uge ud af kalenderen for 100% at give os selv lov til at tro vi er noget. Tro på at vi kan noget helt unikt. Tro på at vi har ret til at være os selv og ret til at give udtryk for det – naturligvis med hensyntagen til resten af det eksperimenterende fællesskab. Tro på at vi allesammen vil hinandens bedste og i fællesskabet vil kunne finde “love, peace and understanding”…

Der er ingen regler for hvordan man må udtrykke sig. Nogle mennesker vælger at lave store kunstneriske installationer, andre optræder som gøglere forskellige steder i byen. Nogle køber gaver de deler ud blandt deltagerne og andre igen bygger butikker, som lever op til den eneste ting som er givet hvert år, nemlig et tema for Burning Man.

Den primære drivkraft er lysten til at deltage aktivt og bidrage til fællesskabet – det er 60’er-agtigt. Ja jeg ved det godt og Woodstock om igen er det også, men…
Det pirrer i den grad mine sanser – det eksperiment. Derfor er det en af de drømme jeg kan lide at give næring på en dum dag…

Du vil sikkert også kunne lide