16

Skovlen under!

Det lykkedes endelig til sidst med mønsterstrik på maskinen. Det hjalp, at Kenneth kom ind og stod ved siden af, for virkeligheden er, at han ikke gjorde spor, men jeg lige pludselig huskede. Underligt, men sådan kan det også være…

Brun og Sort

Idéen blev forvandlet til et stykke strik, som sagtens kan hænge om halsen på mig denne vinter. Blomsterne er et forsøg og der skal rettes en smule i mønstret, men det er slet ikke så tosset.

Brun og Sort

Der er striber, som jeg elsker og et stykke med blomster. Blomsterne er inspireret af hatten med valmuerne, som jeg startede i vinter. Jeg tænker allerede i tern, striber og flere blomster, så der skal leges de næste dage.

Brun og Sort

Der er mulighed for at kode mønstre over 24 masker. Der kan udtænkes forbavsende meget på et stramt budget, så jeg må i gang, men sikkert ikke mere i dag. Det skulle da lige være et stykke strik til Ella. Lilla er smukt til hende, hun elsker blomster og jeg savner hende frygteligt lige nu. Måske lige et enkelt til hende…

Du vil sikkert også kunne lide