8

Tosserier

Så er der trøje til Liselotte. Den er helt igennem lækker, passer perfekt og bliver helt sikkert en af denne vinters yndlinge.

Knapperne blev syet i for et øjeblik siden og det er altid en smule nervepirrende at tage sådan en hjemmekomponeret sag på, men den passer altså som fod i hose og der er ikke et øje tørt. Det er lige før Kenneth er misundelig.

Billeder må vente, for forude venter en lang arbejdsdag og herefter er der sikkert alt for mørkt til den slags.

Oline er kørt i skole i en sort Cobra…

Cobraen

Jeg tror ikke, at jeg hørte hende klage det mindste. Hun smøg sig gerne langs jorden alene for at få chancen. Hun skal vist hentes i samme køretøj og så er det ligemeget med frosten, som bider i både jord og vand. Der er noget magisk ved det skidt. Det er hun ikke alene om at synes.

Hendes far er en tosse, som sikkert troede, at jeg var til at overtale…

Isvand

På gårdpladsen holder nu to skøre køretøjer og der skal vælges, for naturligvis kan vi ikke have to, men jeg er stadig ikke det mindste i tvivl.

Jeg foretrækker min Spider, som er smuk og fuld af personlighed. Jeg er ikke sikker på, at resten af familien er enig, men det er mig der bestemmer, så sådan bliver det. Cobraen må videre ud i verden, for mine chromkofangere er på vej fra USA og så er der ikke et øje tørt til sommer, når den varme vind gør det attraktivt at smide toppen.

Godt jeg har vetoret. Og mulighed for at tage en prøvetur i den lille nye, for man skal vel lige kunne sige, at man har kørt Cobra ;-)

Du vil sikkert også kunne lide