26

Endelig færdig

Hold da op, hvor jeg har været flittig i dag. Flittig i en sådan grad, at jeg til sidst satte mig midt på gulvet og gav mig til at tude. Jeg havde overgjort det og kunne ikke overskue noget som helst.

Så kom Kenneth. Det tog rundt regnet tre minutter, så havde jeg styr på livet igen. Han er min helt.

Nu er garnreolen proppet igen med alt mit garn. Soveværelset er ryddet for ting, som ikke hører til derinde, men i reolen. Nedenunder står kurve fulde af endnu mere garn og i mit hoved rumsterer et hav af idéer.

Jeg har pakket Fridas overraskelse og mangler bare lige, at hun sender sin adresse. Jeg har pakket alle julekortbestillinger – og tusinde tak for dem – så de kan sendes afsted i morgen. Jeg har tømt opvaskemaskinen to gange i dag. Jeg har tømt vaskemaskinen fire gange i dag. Jeg har støvsuget hele huset. Jeg har lavet returpost, som jeg skal. Jeg har endda husket at hygge mig ind imellem.

Læg lige mærke til, at Kenneth har monteret tv’et i nyt, væghængt drejestativ, så det nu kan svinges ud i døråbningen, så jeg kan ligge/sidde ovre i mit hyggehjørne og strikke, mens jeg lader mig underholde. Det er helt genialt. Helt genialt… og det bedste er, at der ikke venter flere praktiske ting i dag. Jeg har endelig fri. Og orden. Nogle steder.

Du vil sikkert også kunne lide