6

Aestlight til efteråret

Aestlight

Nok er det ikke nyt og måske heller ikke særligt spændende, men det er der. Endnu et sjal af de lette i både udførsel og vægt er lagt på hylden med vintervarmt. Det er ved at være “en gammel sag”, men ikke desto mindre passer det perfekt til i dag, hvor vejret skifter mellem at være lunt, dejligt og sommerligt for så pludselig at ligne efterår. I halsen er det skønt.

De først blade er begyndt at falde af træerne. Om et øjeblik er det tid for at høste frugterne af sommerens anstrengelser. Noget vil være en pæn portion hasselnødder – sjalet vil passe perfekt om skuldre og hals på en sensommerdag med hænderne begravet i hassel.

Aestlight

Fakta er vel sådan cirka…

  • Mønster: Aestlight af Gudrun Johnston
  • Garn: Supersoft i farven Saffran
  • Pinde: Jeg tror, at det var nummer 4, men hæng mig ikke op på det ;-)
  • Vægt: 73 gram, som ikke er meget mere end en fjer. Ah…

Mønstret kan erhverves lige her og er du medlem af ravelry, kan du med stor fordel tage et kig på de mange, smukke variationer i både ensfarvet, flerfarvet, tykt og tyndt.

Mand, hvor jeg savner at strikke…

Du vil sikkert også kunne lide