27

Fredagssjov

Morgenudsigten var for ikke længe siden en hvid væg for enden af en gang. Nu er den dette her…

Lone opdagede pastellerne og jeg fotograferede. Jeg elsker, at jeg har denne udsigt nu. Den højner min livskvalitet betragteligt. Virkelig!

Det gør mine kolleger i dén grad også. Det er derfor, at det er sjovt at jule med og for og mod dem. Sidst havde jeg en lyskæde med. Den har resulteret i en morgenebelysning, man ikke ser videre sund ud i.

Det er Alexanders lyskæde. Den kan indstilles til at lyse på et hav af forskellige måder. Det er en virkelig rædsel, men det er præcis derfor, den er monteret i vindueskarmene bag Lisbeth. Jeg tror ikke, at hun ønsker en hjem til ;-)

I dag har jeg pyntet yderligere, men på sirligste vis. Hvide, næsten diskrete stjerner. I alle vinduerne. Samlingen kan udvides over tid.

Stjernerne er en gave til Lisbeth, når hun møder ind mandag morgen og skal klare morgenvagten uden mig.

Nu er det weekend og om et øjeblik er jeg med på en rædselstur ud i City Syd. Jeg har selv sagt ja til at holde med selskab. Jeg skal nok nå at fortryde.

Du vil sikkert også kunne lide