36

Jeg insisterer

Lørdag morgen er lyden af tø. Smeltevand løber og larmer, mens jeg overvejer rækkefølgen af dagens planlagte aktiviteter. Julebag er én af idéerne med lørdagen. Lagkagehusets pebernødder og Madam Mangors Vanillekranse. Oline gider gerne, siger hun. Hyggeligt, siger jeg og ved, at så bliver det ikke dagens første aktivitet, men nærmere en eftermiddagsforestilling.

Der skal foldes flere stjerner til vinduerne herhjemme. Det er hyggeligt sjov og jeg vil eksperimentere med at folde af andet end silkepapir, som er frygteligt skrøbeligt. Stjernerne fra forrige indlæg er foldet af helt almindeligt kopipapir og det går fint an.

Der skal strikkes en pind eller to på det lille, isblå babytæppe, der skal varme en lille, lækker baby i nær fremtid. Der skal vel også strikkes lidt på Kim Hargreaves Ford, som bliver fantastisk og måske også lige det Nessie, som Julia har designet og jeg længe har haft med som supplement til alt det andet. Sekshundrede masker er en slat. Jeg si’r det bare.

Julegaveindkøb, siger du? Dem når jeg nok. Det bliver ikke i dag eller i morgen. Jeg trænger til en weekend hjemme. I fred. Jeg insisterer.

Du vil sikkert også kunne lide