27

Sixteen Cable Hat

Jeg strikker ikke meget for øjeblikket. Først kom opgaverne i så tæt formation, at der ikke var tid. Så kom en frossen skulder. Nu er der endelig basis for strik igen, men kun i små, intense tidslommer, hvor jeg prøver at strikke noget, som bliver færdigt og derfor giver mig følelsen af, at jeg rent faktisk præsterer.

I denne weekend er det blevet til to huer. Vinteren står for døren. I går morges var der hvidt udenfor for første gang i år og det mindede mig om, at Kenneth har smidt alt mit varme hjemmestrik ud. Nu er der i hvert fald lidt til ørerne …

Sixteen Cable Hat

Jeg har strikket Sixteen Cable Hat i en tråd Blackhill Cashmere, en tråd Super Kid Mohair og to tråde Blackhill Superfine Alpaca. Spørg lige igen om det er ren luksus og svaret er et rungende ja! Og kostbar er den, det indrømmer jeg, for du når at tage hul på nøgle nummer to i den rene cashmere, men kun lige akkurat og alpacaen og mohairen rækker så rigeligt med et nøgle af hver.

Huen sidder skønt på hovedet. Du må tage mig på mit ord, for jeg er ikke foto-materiale i dag, men skynd dig at strikke en! Skynd dig! :-)

Du vil sikkert også kunne lide