6

Kvinder, når kvinder er bedst

Kvinder, når kvinder er bedst

Kvinder, når kvinder er bedst kunne være overskriften for min lørdag, for jeg skal ud af døren om et øjeblik. Jeg skal mødes med en flok kvinder, jeg har kendt i omegnen af ti år. Kvinder som er kommet ind i mit liv qua denne blog og det er egentlig magien i alt det her, at det skrevne ord kan afstedkomme små revolutioner og forandre liv. Ikke at det er nyt, for det er altid sket, men tænk at det det er sandheden også for mig; en ganske almindelig kvinde fra Nordjylland.

Jeg har lært så mange nye, spændende, kreative, anderledes, ens, små, store, smukke kvinder at kende, fordi jeg for snart tretten år siden satte fingrene på tastaturet og skrev de første ord her på Slagt en hellig ko. I dag skal jeg tilbringe nogle timer sammen med nogle af dem. Jeg glæder mig, for jeg bliver altid klogere, rigere og udfordret i en eller anden grad. Det er magi.

Jeg er klar og jeg har taget en løgnehistorie eller to med i inderlommen. Jeg har pakket fantasien, strikketøjet og lysten til at ses. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide

6 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2016 at 13:04

  Tænk at man kan blive så rig på at skrive. Jeg havde den dejligste eftermiddag og jeg NYDER altså sådan, at jeg har lært så vidunderlige kvinder at kende. Jeg går altid opløftet og glad for vores møder og jeg glæder mig over, at de stadig har lyst til at ses :-)

 • Avatar
  Svar
  Mormormedstiletter.dk
  5. marts 2016 at 18:36

  Håner din dag blev lige så god du forventede:-)

 • Avatar
  Svar
  Inger Laursen
  5. marts 2016 at 12:22

  Det kan jeg sagtens forstå jeg som labber dine skriblerier i mig, som en kat labber fløde ofte har jeg jo lyst til at gi dig et kæmpekram, men det bliver jo altid kun på skrift og i tankerne, men næste gang, jeg kommer til Gug, skal du få et kram af de store, for alle dine dejlige beretninger. Ha en dejlig dag med quinderne, og en Go weekend, med din hyggelige afmilie ❤️
  ♥️ Inger

 • Avatar
  Svar
  Fríða
  5. marts 2016 at 10:58

  jeg har en vidunderlig gruppe damer som jeg mödes med hver torsdag aften til håndarbejde og snak. og hvor har vi gennem årene vendt mange ting og fundet mange lösninger. vi mödtes gennem en håndarbejdsgruppe på Yahoo Groups, men er for længst holdt op med at bruge den side, nu mödes vi bare IRL.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Svar
  Lene
  5. marts 2016 at 10:22

  Jeg glæder mig til de løgnehistorier :-)

 • Avatar
  Svar
  Randi
  5. marts 2016 at 10:21

  Dejligt, at bloggen har ført venskaber med sig. I det hele taget har du fuldstændig ret – man får mange gode og sjove oplevelser ud af at skrive en blog og også af at læse andres :-)

 • Byd gerne ind