6

Kvinder, når kvinder er bedst

Kvinder, når kvinder er bedst

Kvinder, når kvinder er bedst kunne være overskriften for min lørdag, for jeg skal ud af døren om et øjeblik. Jeg skal mødes med en flok kvinder, jeg har kendt i omegnen af ti år. Kvinder som er kommet ind i mit liv qua denne blog og det er egentlig magien i alt det her, at det skrevne ord kan afstedkomme små revolutioner og forandre liv. Ikke at det er nyt, for det er altid sket, men tænk at det det er sandheden også for mig; en ganske almindelig kvinde fra Nordjylland.

Jeg har lært så mange nye, spændende, kreative, anderledes, ens, små, store, smukke kvinder at kende, fordi jeg for snart tretten år siden satte fingrene på tastaturet og skrev de første ord her på Slagt en hellig ko. I dag skal jeg tilbringe nogle timer sammen med nogle af dem. Jeg glæder mig, for jeg bliver altid klogere, rigere og udfordret i en eller anden grad. Det er magi.

Jeg er klar og jeg har taget en løgnehistorie eller to med i inderlommen. Jeg har pakket fantasien, strikketøjet og lysten til at ses. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide