6

Restekage eller Rocky Road, når det er bedst

Restekage eller Rocky Road, når det er bedst

Restekage eller Rocky Road, når det er bedst. Skafferiet indeholdt alvorlige mængder chokolade-rester, marshmallows og heldigvis også skønne, fede pekannødder, så her eksemplificeres “more is not nearly enough”-princippet med en chokolade-brownie med rigelige mængder gode sager på toppen.

Et lille stykke til en kop kaffe er rigtig godt. Et LILLE stykke. Det er ikke en kage, der kan spises meget af, men til gengæld er det en kage, der omtrent er sammenlignelig med konfekt og det sammen med en kop kaffe, har ind imellem gjort mennesker lykkelige.

Jeg har stadig til gode at finde ud af, om min surdej vil hæve for alvor og egentlig skulle der bruges boller til aftenens porchetta-sandwich, men den slags kan da heldigvis købes, så jeg er sikker på, at vi ikke går sultne i seng og dejen opgiver jeg bestemt ikke. Den får lov til at stå natten over og så må Rocky Road i stedet kompensere for det manglende hjemmebag.

Restekage eller Rocky Road, når det er bedst

Der var så meget forråd, at der er bagt til mandagen i Garnudsalg også. Vi har verdens rareste sukkergris dernede og i morgen skal han nok få sin lyst styret og han bliver ikke den eneste. Der er sødt nok til to mellemstore provinsbyer eller i hvert fald nok til, at ingen behøver gå sukkerkolde.

I aften, når vi sidder i sofaen med benene oppe, skal vi have kaffe og et lille stykke kage. Bare fordi …

Du vil sikkert også kunne lide