0

Kærlighed på pinde – Dahlia Kjole

Jeg er kommet i gang med at strikke modeller fra den meget smukke og stemningsfulde bog; Kærlighed på pinde af Lene Holme Samsøe. Bogen er skøn og skuffer absolut ikke. Jeg er vild med det meste i den og jeg er sikker på, at jeg kommer igennem de allerfleste modeller, inden jeg er færdig med den.

Jeg har strikket en lille hue allerede. Den er endnu ikke vasket og ligger bare og venter i bunken med færdige ting, der lige skal skylles op. Derfor var det oplagt at tage livtag med endnu en opskrift og det endte med den fine Dahlia Kjole. Den har et fint bærestykke af blade, som Lene elsker. Jeg strikker den i Blackhill Linwool og den bliver smuk, lun og let. Garnet er blandt mine yndlinge og det skuffer aldrig, når jeg strikker i det.

Kjolen skal hænge model i butikken nede i Garnudsalg og jeg nyder, at jeg ved, at den skal inspirere andre til at strikke samme model. Den bliver, efter min mening, rigtig smuk og meget sød til en lille pige. I sidste ende havner den i MormorKassen™, men der er jo ingen garantier for noget som helst, men der skal den altså ende sine udstillingsdage.

Kærlighed på pinde - Dahlia Kjole

Jeg strikker i farven Vorupør, som er min absolutte favorit. Jeg synes, at den er smuk til alle aldre og køn, så den bliver foretrukket, når jeg skal vælge farve, men jeg synes nu, at de alle er smukke.

I aften skal jeg ikke strikke på den lille kjole. I aften skal jeg til workshop omkring tofarvet patent. Underviseren er Charlotte Spagner og jeg glæder mig, for det er længe siden, jeg har kunnet sidde ned og bare læne mig tilbage og modtage, så det satser jeg på, at jeg kan i aften. Jeg glæder mig til at blive lidt mere dreven til at slå op og få startet på teknikken, for det er ikke første gang, jeg skal arbejde med den, men der er så absolut plads til forbedringer, så jeg er klar.

Faktisk glæder jeg mig. Meget.

Du vil sikkert også kunne lide