3

Aalborg i december er julemarked og skøjtebane

Aalborg i december er hyggelig. Byen er smukt julepyntet og der er et skønt og hyggeligt julemarked på Gammeltorv. På C.W. Obels Plads – lige omme på den anden side af Adelgade – bidrager den hyggelige skøjtebane væsentligt til julestemningen.

I går skinnede solen, da vi var inde omkring Aalborg for at hente mors gave. Vi fik lidt tid til en kort slentretur ned gennem den centrale del af byen og den inkluderer altså ovenstående, som – på trods af vejret – bidrog til min fornemmelse af december og jul. Jeg elsker det, så jeg nød, at vi havde nogle øjeblikke til at se os omkring i den julepyntede by. Vi købte ingen julegaver. Vi når det. Vi skal ikke købe mange og vi er målrettede og ved, hvad vi gerne vil købe, så det venter lidt endnu. Vi nød bare gåturen.

Aalborg i december er julemarked og skøjtebane

December i Aalborg

December i Aalborg

December i Aalborg

December i Aalborg

Vi sluttede ved udgangspunktet …

December i Aalborg

Vores absolut foretrukne sted at købe gaver, når de skal være noget særligt, er og bliver Athena Smykker ved Niki Komselis. Vi havde sammen med Niki fundet et meget smukt halssmykke, som mor skulle have i gave og da vi vendte tilbage til butikken, var gaven klar.

Ved samme lejlighed nåede vi at snakke ringe. Jeg er ved at få lavet en ring hos Niki og jeg glæder mig som en vanvittig, til den er færdig. Den bliver utrolig smuk og selvfølgelig fik vi endnu en idé til en nabo og ven til denne ring. Kenneth var med. Måske han fangede den fine hentydning. Det gør han altid.

Om aftenen var vi inviteret ud at spise på Restaurant Provence. Der holder vi af at komme. Ikke at det sker særligt ofte, men når det sker, hygger vi os dejligt. I går fejrede vi mor med flag på bordet og heldigvis blev hun virkelig glad for det smukke halssmykke, vi havde fundet til hende. Det klædte hende også umanerlig godt. Hun holder sig fantastisk – både udenpå og indeni – og det er jeg utrolig taknemmelig for. Hun er et skønt forbillede.

Søndag var faktisk en ret skøn dag i vores lille familie ♥

Du vil sikkert også kunne lide