0

Sneen har væltet ned

Sneen har væltet ned det meste af dagen. Normalt har jeg alle persienner lukket på mit kontor, for det er rarest at lukke lyset ude, synes jeg, når jeg sidder og arbejder. Jeg får det ind fra to sider og det har det med at blænde, så oftest sidder jeg altså bag nedrullede gardiner.

I dag lukkede jeg lyset ind, for jeg elsker sne og udsigten til det, så jeg har nydt at kigge ud, mens jeg har passet telefon og mail. Jeg holder meget af at tale med vores kunder. Størstedelen af dem er glade og tilfredse og de, der ikke er det, prøver vi at gøre det. Det lykkes heldigvis oftest :-)

Jeg har sideløbende arbejdet med at lave diagrammer, skrive tekster og alt det andet, der falder min vej forbi. Det er gået godt. Jeg har nået rigtig meget og resten i Garnudsalg har nået endnu mere. De er bare for seje! Virkelig!

Vi nåede hjem, inden det blev helt mørkt. Jeg elsker at nå lyset – også selv om det kun er et kvarter. Det føles bare så dejligt, at der er lyst nu.

Sneen har væltet ned

Han er blevet en ældre frossenpind

Indenfor tændte jeg stearinlys og tændte computeren. Jeg havde nogle ting, jeg var nødt til at ordne, inden jeg kunne holde helt fri.

Imens fik Oskar lov til at løbe rundt i haven og nyde sneen, men lige så stor begejstringen plejer at være, lige så gammel bliver Oskar vist, for der gik ikke mange minutter, før han ville ind igen og ligge i varmen under mit bord, godt varmet af det lammeskind, han ligger på.

Jeg havde planer om en lang tur ud i sneen, men …

Jeg troede, at vi skulle ud og nyde snevejret. Det skal vi ikke. Oskar har absolut ingen planer om mere udeliv lige nu, så jeg starter på en sweater til ham om et øjeblik, for jeg tror, at noget af forklaringen er, at han faktisk fryser lidt nu. Det skal han ikke, så en sweater må til, så han igen kan begejstres over sne.

Jeg strikkede endda en Kobuk mere i går, fordi jeg vidste, at det ville sne i dag. Jeg ville være klar med en varm, ny hue. Den får jeg så ikke brug for i dag, men i morgen kommer atter en, siges det, så hvem ved? Måske bliver den luftet i morgen :-)

God aften derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide