15

Stille væren og det passer mig noget så godt

Lørdag er stille væren og det passer mig noget så godt. Ugen har budt på lange arbejdsdage og et par stykker af dem var på 14 timer, så jeg er meget tilpas med ikke at skulle meget andet end det, jeg har lyst til i dag og det er – naturligvis – at strikke, så det gør jeg.

Jeg prøver at vise mådehold

Jeg strikker på tre ting lige nu. De er i rotation, så at sige. Jeg har lige fundet den bondeblå Siri frem, men både den lysebrune Ryðrauð og den nye, blå Carbeth Cardigan er blevet motioneret tidligere i dag. Det er godt at have noget at skifte med og jeg prøver at vise mådehold, når det kommer til min lyst til at strikke sjaler, så derfor er der så meget andet i gang.

stille væren og det passer mig noget så godt

Jeg nyder alle tre typer strik. Et stykke strik med masser af krydsede masker og krav om koncentration. Et stykke strik på tykke pinde og derfor ikke voldsomt kompatibelt med mine hænder og et stykke strik, der lige nu bare er glatstrik på en fornuftig pindestørrelse. De supplerer hinanden glimrende og måske når jeg endda i mål med alle tre.

Ind imellem henter jeg ny inspiration

Jeg har modtaget ny, skøn inspiration med posten forleden og i dag er planen, at jeg skal fordybe mig. Jeg har også prøvet, men nåede ikke meget længere end til lige at bladre hurtigt.

Flere projekter frister til fremtidige strikkestunder med stille væren

I Laine var der flere projekter, der fristede, som du kan se ovenfor. Jeg skal med sikkerhed strikke Lori’s fine vanter. Jeg elsker enkelheden. Også Stalactite og Lakeland er virkelig et par sweatre, jeg kunne tænke mig at strikke, men der er mange flere modeller i magasinet, der taler til mig. Jeg skal bare lige finde nogle flere timer i døgnet, så er jeg klar.

Der er interview med Jared Flood; stifteren af Brooklyn Tweed og Tolt Yarn and Wool. Jeg glæder mig, til at fordybe mig i begge.

Jeg beundrer Jared Flood for at lykkes med hele tiden at finde nye designere til den familie af designere, der nu tegner Brooklyn Tweed. Der er en rød tråd gennem alle designs, som handler om høj kvalitet, en særlig æstetik og en gudsbenådet evne til at præsentere alt på en særdeles spiselig måde. Han har virkelig skabt en succes. Han er meget dygtig.

Jeg har altid beundret japansk håndarbejde

Amirisu er japansk og jeg har altid elsket og beundret japansk håndværk/håndarbejde for udførslen. Japanere er ambitiøse omkring alt, de laver og det gælder også deres håndarbejde, som er beundringsværdigt udført.

Jeg elsker æstetikken. Jeg elsker enkelhed og det er noget, japanere kan. Det er så utroligt smukke ting, der kommer fra Japan, hvis du spørger mig.

Sikke et held, at engelsk er en mulighed

Jeg bliver med sikkerhed nødt til at forsøge mig med det smukke halstørklæde, der er vist på forsiden af det nyeste nummer af Amirisu (det strikkende egern). Opskrifterne er både på japansk og engelsk.

Det sidste er mit held, for ellers havde jeg ikke haft en chance, men inden jeg falder i og slår op til nyt, må jeg hellere finde både udholdenhed og tålmodighed frem og få de andre tre, smukke og ønskede projekter færdige først.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide