9

Verden vokser på trods

Min verden vokser på trods af pandemien. På forunderlig vis udvides den hele tiden og jeg elsker, at det er sådan.

Jeg lærer nyt. Noget opsøger jeg selv. Andet kommer som små, kærlige foræringer. Jeg tager det hele ind, for det gør mig godt. Det hjælper mig gennem en tid, hvor jeg er ved at være slidt og tyndhudet, ligesom de fleste af jer nok også er det. Coronatrætheden har sat ind. Selv stærkt introverte har brug for selskab, spas og mennesker, kram, kys og nye oplevelser.

Jeg mærker det tydeligt nu, men verden vokser på trods. Det gør mit hjerte også.

Vi oplever Oline og Mikael lande i deres nye, smukke hus på toppen af Hadsund. I går sad vi oppe på førstesalen i stuen og havde kig ud over Hadsund Havn og Ajstrup Bugt. De har fundet den mest vidunderlige plet, hvis du spørger mig. Jeg bliver så tilpas og glad af at besøge dem dernede og jeg glæder mig over, at der ligger mange år ude i fremtiden med stille stunder med udsigt ud over vandet og i deres fine selskab.

Verden vokser på trods

I dag arbejder jeg med grafik og tekster

Jeg sidder ved bordet på mit hjemmekontor og arbejder. Jeg fortaber mig, da Kenneth pludselig minder mig om, at det er godt med pauser. Så skriver jeg til Ella.

“Har du tid?”, for jeg tænker, at vi lige kan tage en pause sammen på Facetime.

Heldigvis har hun tid, så vi sludrer en times tid og jeg nyder hendes selskab, inden jeg igen kaster mig over arbejdet.

Verden vokser på trods

Novice Cardigan Chunky Edition

Mens vi har talt, har jeg strikket på Novice Cardigan Chunky Edition, som har været i gang i mildt sagt et stykke tid. Jeg lovede at teste et bestemt garn for en kunde,så jeg slog op og strikkede lidt, men så gled den i baggrunden til fordel for andre og mere interessante projekter.

Det er klart en fejl!

Den er blød som smør. Jeg tror aldrig, at jeg har ejet noget så blødt før. To tråde Blackhill Silk Kid Mohair og en tråd BABY LIGHT fra Lana Grossa – alt sammen fra Garnudsalg.

Verden vokser på trods
Cohana
Verden vokser på trods
Cohana

Cohana er selvforkælelse

Min trofaste følgesvend ved håndarbejde er med. Altid. Min smukke, luksuriøse værktøjskasse fra Cohana.

Den er købt for år tilbage og importeret direkte fra den lille, smukke butik i Tokyo. Jeg ventede i mange uger på, at den skulle lande i Danmark og siden på, at den blev toldbehandlet.

Den var værd at vente på. Den er et af mine højst skattede ejendele og simpelthen bare det ypperste indenfor sit felt.

Den er fyldt med luksus. Dyre ting, som alle sammen værdsættes her. Ikke på grund af prisen, men på grund af kvaliteten, som er uovertruffen. Meget japansk. Der er ikke en finger at sætte på om det såer måden, tingene er emballeret, eller udførslen af de forskellige værktøjer, jeg med tiden har fyldt i tasken.

Min samling vokser langsomt, men jeg elsker at gøre det på den måde. Det er ganske særligt, når der endelig kan føjes endnu en ting til tasken.

Taskesamlingen vokser på samme måde

Jeg har en taskesamling, som vokser på akkurat samme måde. Den er påbegyndt, da jeg var ung og den vokser stille og roligt, men langsomt.

De fleste af mine tasker er samlet via ebay og ofte i UK, fordi jeg er pokkers vild med Mulberry. Gennem mange år er samlingen stille og roligt vokset og jeg kan vente i årevis på, at en taske når ned i en pris, jeg kan betale.

Triumfen når det endelig lykkes at føje præcis den model til samlingen, jeg har drømt om i årevis, er uovertruffen og sikkert helt uforståelig for de fleste mennesker.

Jeg er faktisk helt ligeglad, for det er mit “rush” og jeg danser, når det sker. Og det er næsten altid til Venus.

Rigtig god mandag aften til dig og husk at danse noget mere :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide