16

Glade timer og nyt legetøj

I går var den dejligste dag. Sådan en dag, som jeg gerne bestiller flere af. En dag, hvor jeg nåede en masse ting, inden jeg allerede lige over middag landede ved bordet i køkkenet og sank ned i det dejligste selskab. Snakken gik nemt og ind imellem lænede jeg mig tilbage og lod mig bare pakke ind i lyden af kvindestemmer. Jeg hyggede mig sådan, for jeg elsker, når kvinder kan dele og grine og snakke og pludre og være uartige og …

Så kom pakkeposten. Lige midt i fastelavnsbollerne. Han havde spændende nyt med fra oversøiske forbindelser. Nu er der legetøj, der skal testes og anmeldes. Jeg glæder mig sådan til det også.

ChiaoGoo

Kirsten, Kenneths nye, superkompetente og idérige medarbejder, er afhængig af ChiaoGoo og vi er åbne overfor nyt kvalitets- og præcisionsværktøj, så der er spændende nyheder på vej til hylderne i Garnudsalg.

I dag er arbejdsdag, så der går nogle timer endnu, inden jeg kan fordybe mig, men så skal strikkepindene også motioneres og der skal leges med både bambus og poleret, børstet stål. Jeg glæder mig, for jeg elsker altså nyt lege-/værktøj. Højt!

Må din torsdag flyve af sted :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. marts 2013 at 07:10

  Åh ja, hvor de strikkepinde er gode. Selv bambus-pindene vil jeg anbefale og jeg ER altså en metal-strikker, men de er gode og smukke og rare at sidde med og allerbedst, så er de udstyret med en wire, som drejer om sig selv, så man IKKE mere risikerer at skrue pinden af. Se det er smart! Nu skal de bare lige lave alle wirer med den feature :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  1. marts 2013 at 00:56

  Aaaah, jeg er saa glad for at jeg ikke er den eneste der kan gaa i ekstase over en strikkepind! :)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  28. februar 2013 at 19:11

   
  De er i hvert fald i smuk indpakning :-) Glaeder mig til de kommer pä hylderne, lige i tid til födselsdagsönske ;-)

 • Avatar
  Reply
  Laura
  28. februar 2013 at 18:43

  Det lyder skønt med kloge kvinder om langbordet. 
  Jeg glæder mig også til pindeanmeldelsen. Jeg hører til dem som skruer knitpro langsomt op mens jeg strikker, hvor meget jeg end spænder til. Det er ikke sikkert det kan blive anderledes, og jeg lever også sagtens med det, men det kunne da være spændende om det fandtes noget som passer bedre til mig.

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  28. februar 2013 at 18:00

  I dag skulle jeg hænge billeder op på væg og lånte elektrikerens lasermåler til formålet.. Det var et skønt nørdet apparatur at have til formålet.. Den kunne jeg godt tænke mig at eje, for jeg elsker værktøj af enhver art, MEN allermest elsker jeg at få værktøj til min yndlingsbeskæftigelse….Jeg glæder mig til anmeldelsen af indholdet af det fine etui.. Det kunne blive et dejligt supplement til mine Addi og Knitpro. 

 • Avatar
  Reply
  Erna
  28. februar 2013 at 17:35

  Ja.. værktøjet skal være i orden når der skal laves noget.
   

 • Avatar
  Reply
  Lene
  28. februar 2013 at 17:10

  Tusind tak for i går, det var så hyggeligt og dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  J
  28. februar 2013 at 16:56

  Ikke specielt relevant men altså. For 100 år siden havde du fotograferet noget grafitti. Arabiske bogstaver men faktisk kunne man læse det med danske briller og så stod der rødgrød med fløde. Det syntes jeg var sjovt!  For 14 dage siden fortæller jeg en ung kollega om det og han smiler fra ører til ører og fortæller det er lavet af hens storebrors kammerat og han nævner kunstnerens navn.  Nu ser jeg 1000 navne om dagen og arbejder langt fra Ålborg og kender få i Kbh MEN lige her for 10 min siden står en yngre mand med det navn foran mig på vej ud af landet og jeg kan ikke lade være med liiige at checke om han laver grafitti. HAN BLEV VILD GLAD for det var hans værk!   Han ved slet ikke at på at strikkemadammers hjemmesider, der har man fingeren på pulsen   Small world ikk?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. februar 2013 at 16:14

  Jeg skal nok uddybe senere, men de skrues på akkurat som f.eks. KnitPro gør. Umiddelbart er bambus-pindene skønne. Nu må jeg hellere få fingrene i metal-pindene også :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  28. februar 2013 at 13:57

  Dem kender jeg ikke, men er da meget spændt på at høre om dem, kører de også med en slags klick system?

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  28. februar 2013 at 13:51

  Jamen så ønskes du bare: Rigtig god fornøjelse!
  Det lyder spændende.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Frau Putz
  28. februar 2013 at 11:29

  Det er i hvert fald nogle smukke etuier – og det er bestemt heller ikke at foragte.  Har selv fået mine (dyre) knit pro leveret i noget, der kvalificerer sig til Verdens grimmeste etui… 
  Glæder mig til at høre nærmere, når der er leget igennem…
  ~ Karina
   

 • Avatar
  Reply
  Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden
  28. februar 2013 at 11:17

  Spændende med nyt grej, glæder mig til anmeldelsen. Jeg tror jeg vil bruge min solskinstorsdag på årets første tur i plantecenteret.
  Ha en dejlig dag :-)
  Kh. Anne-Mette

 • Avatar
  Reply
  Erika
  28. februar 2013 at 11:06

  Åh, som det ser spændende ud. Nu må jeg altså snart have mig en frifredag, så jeg kan komme omkring Gug i Verdensfirmaets åbningstid. :-D

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  28. februar 2013 at 10:50

  Glæder mig til en test-melding om grejet. Så det andetsteds i nettet og blev nysgerrig! Altid spændende når der dyukker nyt grej op. Håber det er mere “gnidningsfrit” ned over samlingen end KnitPro. (som jeg eller er glad for, men overgangene irriterer mig!)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  28. februar 2013 at 10:47

  Det lyder spændende med de nye pinde. :-)
  Torsdagen flyver allerede afsten og først nu tillader jeg mig at holde en lille pause og puste ud. :-) Men pyt, inden længe et den har dag som forbi og fredagen vinker i horisonten. :-)
  Hyg dig Liselotte.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)