31

Glædelig Jul

Endelig er den her. Julen. Et par fridage med plads til sjov, hygge, god mad og spil. Plads til grin, gode oste og lange snakke. Plads til bare at være sammen med nogen af dem, vi elsker. Vi trænger og vi skal nyde det grundigt.

I går var arbejdsdag. Min sluttede 16.30. Kenneths var en alternativ af slagsen, for han var sat på opgaven med julerengøring og indkøb. Hans arbejdsdag sluttede en times tid senere end min, så det var sent, da vi endelig sank ned i hver sin stol, kiggede på hinanden og stille blev enige om, at det vist var på tide. Så tog vi en dyb indånding, pakkede ud og fik styr på det meste, inden Annemette og Heidi skulle ankomme ved otte-tiden.

Oline og jeg monterede minibaren og fyldte den med chips og kolde øller, inden gæsterne skulle ankomme. Vi lagde friske håndklæder frem og Oline fandt små chokolader til puderne. Så kom de. Gæsterne. Vi spiste pariserbøf med peberrod så stærkt, at vi næsten døde. Så drak vi Kenneths gløgg og den er stærkere endnu, så lige efter midnat var vi alle ukampdygtige og lige til at putte i seng og sådan blev det.

Glædelig Jul

I dag er det juleaften. Der er ikke så længe til. Vi har ikke juletræ endnu, men vi har hinanden og når alt kommer til alt, er det præcis hvad julen handler om for mig. At være sammen. Jeg elsker, at vi spiser god mad. Jeg elsker at give og få gaver. Jeg elsker alle lysene, sangene og traditionerne, men allermest af alt elsker jeg, at vi er sammen.

Uanset hvad du tror på. Uanset hvor du er. Uanset, hvad dagen i dag betyder for dig, så ønsker jeg dig en rigtig glædelig jul, så håber jeg for dig, at du får muligheden for at dele dagen med dem, du elsker. Jeg ønsker dig en glædelig jul fuld af kærlighed, omsorg og nærvær!

You Might Also Like

31 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. december 2013 at 11:15

  Vi havde den skønneste jul og med alt det gode i. Vi har spillet, hygget, grint og spist skøn mad, så jeg er meget glad :-)

 • Avatar
  Reply
  mette
  26. december 2013 at 09:12

  Glædelig jul
  Under juletræet lå den beste gave af dem alle højlandsuld i farven lammeøre til en tempelblomst, og ja den er sat i gang. :)
  Mette

 • Avatar
  Reply
  Gitte k
  25. december 2013 at 16:57

  Glædelig jul, håber I havde en dejlig aften, med eller uden træ.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  25. december 2013 at 14:39

  Glædelig  (bag)jul til dig og din familie, Liselotte. Jeg er sikker på I nåede i mål med det sidste. :-)

 • Avatar
  Reply
  Malene
  25. december 2013 at 12:20

  Så varm og smuk en julehilsen du sender ud til os alle – tak for den og tak for alle dine berigende, levende og prisværdigt autentiske indlæg årene igennem. De bringer mig smil, glæde, latter og ind i mellem tårer. Men mest af alt husker du mig på at nyde nuet og fokusere på det store i det små.
  Glædelig jul til jer alle – med eller uden juletræ.

 • Avatar
  Reply
  Betina
  25. december 2013 at 10:53

  Tusinde tak og i lige måde Til dig og familien. Håber, at du fik det du havde drømt om :-)  Lige nu står den her på det sidste oprydning efter i går. Drengene er ved at bygge med LEGO , det er altid et hit. Og jeg vil i mit nattøj, snart indtage min gode stol sammen med mit strikketøj og bare nyde dagen. Ingen forpligtelser, bare hygge :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  25. december 2013 at 08:38

  Glædelig Jul til Gug, Liselotte –  her sover alle endnu og jeg sidder stille og fordøjer en vidunderlig juleaften :-)

 • Avatar
  Reply
  Ann Marie Finseth
  25. december 2013 at 04:27

  Kære Liselotte og co.
  En rigtig glædelig jul til Jer og tak for at I lader os kigge med i Jeres liv.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  25. december 2013 at 00:53

  Glædelig jul <3 

 • Avatar
  Reply
  Lise Andersen
  25. december 2013 at 00:26

  Tak og også en rigtig Glædelig Jul til dig og dine.

 • Avatar
  Reply
  Jane
  24. december 2013 at 22:10

  Vi er så heldige at have besøg fra Danmark og vi nyder det. Juleaften er vel overstået og vi er vågnet til en regndryppende julemorgen. Strandturen er i fare, men til gengæld er der udsigt til en rolig dag på den overdækkede terrasse. En dag med spil, bøger, kaffe og en pind eller to. Jeg klager ikke.  
  Glædelig Jul til dig og din familie. 

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  24. december 2013 at 17:05

  Tak i lige måde, Liselotte. Glædelig jul til dig og til dem, du holder af… :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  24. december 2013 at 14:47

  Også fra mig , glædelig jul  og husk at slappe af og nyde ferien med familie og venner. ????

 • Avatar
  Reply
  charlotte
  24. december 2013 at 14:21

  Hej Liselotte
  Jeg ønsker dig en dejlig familiejul med masser af dejlige smil over at være til. Og tak fordi du har sådan en dejlig blog som jeg følger med i. Jeg strikker nu på 3.gang Isagers poncho, grantræet med Kennets garn i spidserne. Din blog er skøn, og min datters hår er stadig smukt krøllet efter at du anbefalede Kevin Murphys shampo. Jeg ønsker dig en skøn jul og et fantastisk livgivende nytår med lys sol og varme. Og så glæder jeg mig til at se mere om strik og skønne billeder samt gode ideer.

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  24. december 2013 at 13:33

  Glædelig jul til og dine kære. 

 • Avatar
  Reply
  Lene
  24. december 2013 at 12:59

  Kære Liselotte, må I få en dejlig jul sammen, for det er jo netop det vigtigste at kunne elske og føle sig elsket. Glædelig jul ønskes alle I i det røde hus med det smukkeste lystræ fra familien i Mosen. Du skal vide at ikke blot nyder jeg dine indlæg, det gør hele min familie :-)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  24. december 2013 at 12:38

  rigtig meget i ligemåde til dig og de dine, söde Liselotte! mange, mange tak for at du giver os lov til at deltage i dit liv, det har givet mig mange gode stunder her ved skærmen. i aften bliver lidt underlig for os, kun et barn har vi herhjemme hos os. de tre ældste har nu deres egne hjem og holder sin egen jul. pigen, den næstyngste, skal arbejde, så det er kun os to gamle og drengen, den yngste. men lidt senere på aftenen smutter vi over til ældste datteren og hilser på börnebörnene, heldigvis bor de kun nogle huse fra os. det bliver i hvert fald roligt og fredfyldt her hos os.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Ulla Andreasen
  24. december 2013 at 12:34

  Rigtig glædelig jul til jer, med masser af hygge og samvær.
   

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  24. december 2013 at 12:26

  Dere hard arbeidende myrer fortjener en rolig og  deilig julefeiring , sammen med deres kjære.Ha en riktig god jul.

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  24. december 2013 at 11:53

  Tak, Liselotte. I ønskes en rigtig dejlig jul også. Jeg skal på job i aften. Det er ok. Så kan småbørnsfamilierne holde fri. 

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  24. december 2013 at 11:48

  I ønskes  en helt fantastisk jul, med alt hvad I kunne ønske, det fortjener I helt sikkert :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  24. december 2013 at 11:41

  Også rigtig god jul til dig og din familie :-)

 • Avatar
  Reply
  Pollyanna
  24. december 2013 at 11:36

  Glædelig jul, Liselotte

 • Avatar
  Reply
  Lona
  24. december 2013 at 11:34

  Tak i lige måde og tak for mange dejlig indlæg {;o)

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  24. december 2013 at 11:29

  Smukt billede du har sat på i dag… jeg ønsker dig og dine en skøn jul, med alt hvad I måtte ønske :-)

 • Avatar
  Reply
  Connie // Larsens Blog
  24. december 2013 at 11:25

  Rigtig glædelig jul herfra også :-) … For os er det også det, at være sammen, der tæller allermest … at vi har hinanden … At der derudover også er dejlig mad, gaver og max julehygge er bare bonus :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  24. december 2013 at 11:05

  Takk. Ønsker deg og dine en riktig god jul.
   
   

 • Avatar
  Reply
  Anne marie
  24. december 2013 at 11:04

  Nå sig at det lyder som den perfekte måde at slutte den 23 dec på. Med nærvær af ens kære. Min var fyld med glade drenge stemmer, som syntes det hele var hyggeligt og at der alligevel var lang tid til i dag. 
  I dag tager vi det hele i et stille tempo for julemanden har været her med tidsfordriv’s til de to drenge, så jeg har tid til at sidde og strikke og drikke kaffe imens vi ser en film sammen. Det er for mig den perfekte måde at starte dagen i dag på. 
  Have nu en rigtig dejlig jul

 • Avatar
  Reply
  Christina
  24. december 2013 at 10:59

  Glædelig  jul til dig og din familie, Liselotte.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  24. december 2013 at 10:55

  Tak! Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

 • Avatar
  Reply
  kirstenq
  24. december 2013 at 10:46

  Tak og i lige måde til dig og dine……….

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)